MODE SHOPPEN

Cadeautip: sieraden van Parte Di Me *

9 november 2022

Diamonds are a girls best friend. Nu zijn echte diamanten natuurlijk erg prijzig, zeker als je ‘gewoon’ een cadeautje wilt geven of iets voor jezelf wil kopen. Gelukkig worden wij vrouwen van sieraden in het algemeen ook erg blij. En in dat kader heb ik een leuke cadeautip voor je. Het Italiaanse label Parte Di Me heeft namelijk een mooie collectie sieraden met een uniek design. Van fijn en minimalistisch tot echte statement pieces, er is voor ieder wat wils!

Zilveren en gold plated sieraden

Vroeger droeg ik altijd zilveren sieraden, maar sinds een aantal jaar weet ik dat goud me eigenlijk beter staat. Welke van de twee is jouw favoriet? Of ben je niet bang ze gewoon lekker te mixen en matchen? Wat je smaak ook is, bij Parte Di Me vind je zowel zilveren als gold plated sieraden en zelfs sieraden waarin deze twee gecombineerd zijn!

Ring, ketting, armband of oorbellen?

Als je iemand sieraden cadeau wilt doen is het natuurlijk belangrijk om te bedenken wat voor soort sieraden iemand leuk vindt en graag draagt. Als je de persoon goed kent, weet je dat meestal wel ongeveer. Twijfel je, dan is het altijd veiliger om voor een ketting of armband te kiezen dan voor een ring of oorbellen. Waarom? Bij een ring is de juiste maat erg belangrijk. Tenzij je deze toevallig weet of er via via bent achtergekomen, is een ring uitzoeken dus niet de veiligste optie. Oorbellen zijn natuurlijk alleen draagbaar als iemand gaatjes in de oren heeft. Natuurlijk is het bij een gouden of zilveren ketting of armband ook maar afwachten of de stijl die jij kiest past bij de maak van degene aan wie je het sieraad cadeau doet, maar dragen kan ze het sowieso 🙂

De sieradencollectie van Parte Di Me

Van gold plated ketting tot zilveren ring. De sieradencollectie van Parte Di Me is heel uitgebreid. Wat mij opvalt is dat er veel gebruik wordt gemaakt van gekleurde stenen. Dat kan heel subtiel, of wat meer opvallend. De stenen zorgen voor wat extra kleur en pit en vormen een mooi accent als je kleding en overige sieraden wat meer ingetogen zijn.

Statement sieraden voor de decembermaand

Met de feestdagen mag je wat meer uitpakken, vind ik altijd. Wat opvallendere oorbellen, een mooie grove ketting of glinsterende armband. Ze maken je feestoutfit compleet! Misschien dat ik dit jaar mijn mooie zwarte jumpsuit weer eens uit de kast trek. Gecombineerd met feestelijke sieraden zoals het trio hieronder lijkt me dat een fantastisch geheel.

Draag jij veel sieraden en wissel je daarmee af of heb je een vaste set favorieten? Spreekt de collectie van Parte Di Me je aan?

Alle afbeeldingen in deze blog zijn afkomstig van Partedime.com.

*Disclaimer

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.