MODE

Cadeautip: gepersonaliseerde initialen ketting Lux & Luz *

15 november 2018

initialen ketting

Nog niet zo lang geleden werkte ik voor het eerst samen met sieradenlabel Lux & Luz. Ik ben erg enthousiast over hun collectie. Nog enthousiaster ben ik over het feit dat ik mezelf sinds kort ‘brandrep’ van dit label mag noemen. Dat betekent dat ik vanaf nu regelmatig een sieraad mag uitlichten op mijn blog en Instagram. Zo tof! Vandaag mag ik een ontzettend mooi sieraad in de spotlights zetten: de initialen ketting. Een echte must have en wat mij betreft de perfecte cadeautip voor de komende feestdagen.

Initialen ketting

Minimalistische sieraden zijn helemaal hot. En gepersonaliseerde minimalistische sieraden helemaal. Ik hou er enorm van als ik iets helemaal naar mijn eigen wens kan samenstellen. En gelukkig kan dat met deze initialen ketting. De ketting is gemaakt van 100% 18K gold filled materiaal en je kunt kiezen voor de kleur goud of roségoud. Ook wat eraan komt te hangen bepaal je zelf. Zo kun je net als ik kiezen voor twee discs met een diameter van 0,8 cm, of twee sterren met een lengte van 1 cm. Of je kiest voor een disc en een ster. Zelfs het lettertype van de initiaal kun je zelf bepalen. Cursief voor een wat sierlijker effect of ga je juist voor een wat stoerdere blokletter?

En dan ben je er nog niet, want ook de lengte van de ketting bepaal je zelf. Je kunt kiezen tussen een lengte van 39-41 cm, 42-44 cm, of 50-52 cm. Zeker als je de ketting combineert met andere kettingen is het fijn dat je kunt kiezen voor een heel specifieke lengte. Binnen de maat die je kiest kun je zoals je nog variëren. Elke ketting heeft namelijk twee extra ‘jumprings’ waardoor je de lengte kunt aanpassen zodat de ketting precies valt zoals jij hem wilt hebben.

De ketting kost, ongeacht welke van bovenstaande keuzes je maakt, met één initiaal €99,95, met twee initialen €139,95 en met drie initialen €179,95. Het sieraad wordt verpakt en verzonden in een mooi en duurzaam doosje. Helemaal klaar om cadeau te doen aan een ander. Of gewoon lekker aan jezelf natuurlijk.

Kortingscode Lux & Luz

Wil je ook zo’n toffe ketting bestellen, of heb je een ander sieraad gezien wat je mooi vindt? Bijvoorbeeld de mooie oorbellen die je laatst voorbij zag komen? Dan heb ik goed nieuws. Met de code ‘MOONOLOOG’ ontvang je (of degene die jou die mooie ketting cadeau geeft) 20% korting op je bestelling in de shop.

Welke sieraden draag jij dagelijks?

Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met Lux & Luz.

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.