MODE SHOPPEN

C&A kinderkleding | Mini shoplog

1 december 2017

Vorige week was het Black Friday. Zelf ben ik die dag niet de stad in geweest, maar ik heb wel online wat geshopt. Zo klikte ik onder andere bij C&A wat items voor de kinderen bij elkaar. Alles met 20% korting! Mooi meegenomen, toch? Gisteren heb ik het pakketje opgehaald en vandaag laat ik je met plezier de inhoud zien!

Jarenlang had ik niet zoveel met C&A. De kleding was gewoon niet zo mijn smaak. Maar volgens mij is er de afgelopen jaren toch wat veranderd (bij de winkel bedoel ik dan) want de laatste tijd slaag ik er steeds vaker! Vooral voor Lise vond ik dit keer een aantal leuke dingen. De prijzen die ik noem zijn de normale winkelprijzen, dus zonder de Black Friday-korting, want die geldt helaas niet meer.

Neem nou deze fluffy trui en zeegroen tule rokje. Omdat ik het zo onwijs leuk vind combineren heb ik er meteen maar als setje een foto van gemaakt. Leuke panty of maillot eronder en klaar is kees! De trui kost €8,90 en het rokje €12,90.

Deze rode sweater zag ik al eens in de winkel hangen. Toen ik hem online weer tegenkwam besloot ik hem toch te kopen. Rood staat Lise erg goed en ik vind de zwarte en gouden rand langs de onderkant en langs de mouwen zo leuk.

En natuurlijk het hart van pailletjes op de voorkant. Die, als je eroverheen wrijft, een gouden hart vormen!

Kijk nou hoe leuk! Ik weet zeker dat Lise hier de blits mee gaat maken op school. De trui kost €12,90.

Voor Quinn kocht ik slechts één item. Een mooie trui in geel, blauw en grijs die hem zeker weten prachtig zal staan! Prijs: €8,90.

Koop jij weleens (kinder)kleding bij C&A?

1 reactie

  • Reply Jamila 1 december 2017 at 10:26

    Ja ik koop vaker kleding bij de C&A ook omdat ik een maatje meer heb daar krijg je best wel leuke kleding of ik kijk bij miss Etam ook koop ik er de kleding van me dochtertje ik vind merk kleding wel leuk alleen een beetje te duur voor mijn en ja ze groeien er snel weer uit dus C&A is dan een uitkomst

  • Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.