EVENTS MODE

Opening Tumble ‘N Dry brandstore in Breda

9 december 2016

tumble 'n dry brandstore

Afgelopen woensdag was ik op uitnodiging aanwezig bij de opening van de nieuwe Tumble ‘N Dry brandstore in Breda. Voor het eerst sinds Quinn’s geboorte was ik een hele middag zonder hem van huis. Lise mocht wel mee. Samen bekeken we de prachtige winkel en… we gingen niet met lege handen naar huis!

tumble3

Lise en ik hadden een echte meidenmiddag. Heerlijk hoor! Zowel voor mij als voor haar, nadat ze ruim vijf weken de aandacht heeft moeten delen met haar kleine broertje. Bij binnenkomst werden we hartelijk ontvangen en voorzien van een drankje en een lekker taartje. Vervolgens hield Janneke van der Meij, een van de oprichtsters van Tumble ‘N Dry, kort een praatje over de nieuwe brandstore en het merk. En daarna mocht iedereen door de winkel gaan struinen om dit met eigen ogen te bekijken.

We ontvingen een goodiebag met daarin een shoptegoed dat we die middag moesten besteden. Altijd leuk! Ik liep samen met Lise naar de wand waar haar maat tussen hing en zag gelijk al enorm veel leuks. O jee! We werden fijn geholpen door een van de medewerksters van de winkel en doken uiteindelijk met drie jurkjes en een bijpassende legging de paskamer in. Twee van de drie jurkjes waren geweldig en de derde was ‘wel leuk’, maar haalde het niet bij die andere twee. Ik heb het geprobeerd maar tussen de twee favorieten kon ik echt niet kiezen, dus ze gingen gewoon allebei mee naar huis. Samen met de legging. Een ontzettend fijne aanwinst voor Lise’s kledingkast!

tumble4 tumble5

Lise werkte trouwens perfect mee bij het passen. Zo fijn! Ook vond ze de verhoging waar de pashokjes op stonden erg leuk. Het voelde voor haar als een soort catwalk. Na het passen moest ze nog even spelen in het speelhuisje en ook dat is goedgekeurd. Ideaal als er zich in een winkel leuke dingen bevinden waar je kinderen zich mee kunnen vermaken terwijl jij op je gemak aan het shoppen bent. Daar mogen wat mij betreft meer winkels een voorbeeld aan nemen.

tumble2

Over T’ND Breda

De brandstore in Breda is alweer de vierde van Nederland en met 200 vierkante meter de grootste tot nu toe. De winkel heeft een frisse en moderne uitstraling en is zo ontworpen en ingericht dat ouders en hun kinderen een optimale winkelervaring beleven. Zo is er voor de kleinste kinderen een speelhuisje en voor de wat oudere kinderen een chill zone met iPads. In de hele winkel is er gratis wifi en er hangen schermen met digitale inspiratie. Je vindt de Tumble ‘N Dry brandstore op Veemarktstraat 25. In Breda dus.

Wat vind jij van Tumble ‘N Dry en ben je weleens in een brandstore van het merk geweest?

7 Comments

 • Reply Nicole 9 december 2016 at 06:20

  Ja ik vind het een heel fijn merk. Heb momenteel slechts 1 jurkje ervan voor m’n dochter maar die draagt ze best vaak en is na al dat wassen ook nog steeds mooi. Dat zie je niet vaak..

 • Reply Loes Johanna 9 december 2016 at 06:24

  Ziet eruit als een leuke middag en hele leuke jurkjes!

 • Reply Simone 9 december 2016 at 11:12

  Oh dat bovenste setje vind ik het leukst! Geweldig!

 • Reply Laura 9 december 2016 at 11:34

  Ik heb er wel van gehoord maar nog nooit iets van gekocht. Ik vind de onderste trouwens erg leuk.

  Vreemd om zonder Quinn weg te zijn of niet? Ik was gisteren ook voor het eerst ‘alleen’ op pad. 😉

 • Reply Vlijtig Liesje 9 december 2016 at 11:50

  Wat een leuk uitje! En zo’n goodiebag lijkt me superleuk.

 • Reply Bertine 9 december 2016 at 17:20

  wat een mooie kleertjes hebben jullie uitgekozen!

 • Reply Linda 9 december 2016 at 21:45

  Eerste jurkje is erg leuk!
  Ik wist helemal noet dat de wunkel hier in de stad zou komen, volgende week maar eens binnenlopen.

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.