EVENTS MODE SHOPLOGS SHOPPEN VIDEO

Opening Primark Spui Den Haag (+ shoplog!)

17 december 2014

spui1

Ja ja, je ziet het goed! Ik sta hier voor de gloednieuwe Primark aan het Spui in Den Haag! Samen met een hoop andere bloggers was ik uitgenodigd om een kijkje te komen nemen net voor de officiële opening van alweer het twaalfde Primark filiaal in Nederland.

En dus zat ik om half acht in de trein naar Den Haag. Tja, je moet er wat voor over hebben! Dit keer ging een vriendin gezellig met me mee. Zij ging met de auto, dus ik ontmoette haar voor de winkel, die ik gelukkig vrij snel had gevonden. Het is vanaf het centraal station een wandelingetje van ongeveer 10 minuten.

Al snel mochten we naar binnen en kon ik de nieuwe winkel eens goed bekijken. Eerlijk gezegd vond ik hem meteen al stukken mooier dan ‘onze’ Primark hier in Eindhoven. Alles was heel ruimtelijk opgezet en er was duidelijk aandacht besteed aan de verschillende displays. Deze Primark telt 3 verdiepingen. Eentje minder dan Primark Eindhoven, maar ik had niet echt het idee dat ze er ook minder spullen hadden. Ik kwam echt ogen tekort!

spui8

We werden verwelkomd met een lekker ontbijtje. Ik had in de trein net een broodje op, dus heb alleen een glas sinaasappelsap gepakt. Lekker! Daarna begon de rondleiding. De vorige keer had ik hem niet gevolgd, dus we besloten dit keer mee te lopen. We hadden verwacht wat meer over het bedrijf Primark zelf te horen, maar kregen vooral uitleg over de indeling van de winkel.

spui7

Nadat we alles gezien hadden, kon het shoppen beginnen. Zoals altijd trok ik een sprintje naar de baby- en kinderafdeling om te zien wat voor leuks er nu weer allemaal hing. En WOW, ik kon m’n mandje meteen wel vol gooien. Maar… dat deed ik niet en ik koos alleen die dingen uit die het allerleukst waren voor Lise. Helemaal onderaan vind je de link naar de shoplog die ik heb gefilmd.

spui2

Daarna liep ik verder over de andere afdelingen. Op de begane grond is er damesmode, op de 1e etage de schoenen- en kinderafdeling en op de 2e etage vind je de herenkleding en de home afdeling. Ik heb er zelf geen, maar ik blijf die onesies geniaal vinden. Er hangen echt de meest hilarische exemplaren tussen. Ik weet zeker dat ik er de komende Carnaval een hoop tegen ga komen hier in de buurt!

spui3

De sieraden- en tassenafdeling vind ik ook altijd zo prachtig. Ik kocht er niets, maar daar heb ik nu wel een beetje spijt van. Ik had nog best een mooie statementketting of clutch willen scoren voor bij m’n kerstoutfit! Misschien toch nog maar eventjes hier in Eindhoven kijken…

spui5

Om half elf hoorden we het gejoel en gejuich van het publiek al, dat in een lange rij stond te wachten tot de winkel eindelijk open zou gaan. Ze werden behoorlijk opgejut volgens mij, want ze begonnen steeds harder te juichen. Ik gooide nog snel een paar dingen in mijn mandje en ging toen snel naar de kassa, waar al een behoorlijke rij stond.

Met een grote tas vol verlieten we deze prachtige winkel weer. Buiten gekomen kwamen we tot de ontdekking dat het inmiddels was gaan stormen. Ik moest en zou mijn vriendin nog een foto laten maken van mij voor het bordje Primark, dus dat verklaart een beetje waarom ik er op de bovenste foto zo verwaaid uitzie, haha. We besloten nog even bij La Place te lunchen en daarna was het tijd om de trein naar Eindhoven weer te gaan opzoeken.

Uiteraard filmde ik weer een shoplog waarin ik mijn aankoopjes laat zien! Deze kun je hieronder bekijken.

Kun je de video niet zien? Klik dan hier.

Abonneer je op mijn YouTube-kanaal om op de hoogte te blijven van nieuwe video’s!

Ben jij al in deze mooie nieuwe Primark geweest?

4 Comments

 • Reply angelique 17 december 2014 at 10:00

  Leuke items heb je weer gekocht!

  • Reply Monique 17 december 2014 at 13:03

   Dankjewel!

 • Reply sophie 17 december 2014 at 15:44

  lijkt me een hele mooie primark!
  ik woon zelf dicht bij Arnhem dus ik ga daar altijd heen 🙂
  leuk artikel!

 • Reply Marina 18 december 2014 at 06:06

  Leuke aankoopjes!

  Liefs, Marina

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.