EVENTS MODE SHOPLOGS SHOPPEN VIDEO

Opening Primark Rotterdam Zuidplein + Shoplog!

25 november 2014

primark1

Laatst was ik uitgenodigd voor de officiële opening van Primark Rotterdam Zuidplein. Het is de tweede Primark in Rotterdam en alweer de elfde in Nederland! Wist je trouwens dat Rotterdam de stad is waar in 2008 de allereerste Primark van Nederland opende? En nu is het de eerste stad met een tweede filiaal.

Om 11.00 uur openden de deuren voor het publiek en ik mocht samen met pers en medebloggers al iets eerder naar binnen om dit mooie nieuwe filiaal te bekijken. Het was ook meteen mijn eerste event als blogger. Ik had er zin in! Om er op tijd te zijn moest ik alleen wel belachelijk vroeg mijn bed uit. Tja, je moet er wat voor over hebben… In de trein zag ik de zon opkomen!

primark0

Op het centraal station van Rotterdam moest ik nog een stukje met de metro om bij Zuidplein te komen. Daar was ik lichtelijk verdwaald, maar gelukkig wees een aardige mevrouw me de goede kant op. Bij Primark aangekomen zag ik dat er zich al een hoop mensen voor de ingang hadden verzameld. Gelukkig zag ik meteen al wat bekenden, waaronder Joyce en Deirdre. Ook Jennifer en andere Joyce sloten aan. Leuk om mensen die ik alleen via internet kende, nu eens in het echt te zien!

Binnen werden we verwelkomd met een lekker ontbijtje. Gelukkig maar, want ik was zo vroeg van huis gegaan dat ik nog niets gegeten had! Er werden rondleidingen gegeven, maar wij besloten ons direct op het shoppen te storten. Vooral de kerstitems waren hilarisch 😉

Ik vond het trouwens wel heel bijzonder om eens in een mooi opgeruimde, lege Primark te kunnen winkelen. Dat komt natuurlijk bijna nooit voor!

primark2

image-1

Ik shopte een aantal dingen voor mezelf, vond uiteraard ook wat leuke dingen voor Lise en er verdween ook nog een trui voor M in mijn mandje. Om 10.50 uur, tien minuten voor de winkel voor het grote publiek open zou gaan, stond ik bij de kassa. En net voor de grote drukte was ik de winkel uit. Pfieuw! Mijn toch wel zware tas en ik gingen nog even Rotterdam in, maar het was zo zwaar dat ik redelijk snel besloot de trein terug naar Eindhoven op te gaan zoeken.

Ik filmde een shoplog waarin ik al mijn aankoopjes laat zien. Die kun je onderaan dit artikel bekijken.

primark4

Het nieuwe filiaal van Primark vind ik heel mooi en is ook ideaal gelegen in het overdekte winkelcentrum Zuidplein. Helaas zal ik er gezien de reisafstand niet vaak komen, maar als je in de buurt bent zou ik er zeker even binnen stappen!

Kom jij vaak bij Primark? En zo ja, naar welk filiaal ga je dan meestal?

14 Comments

 • Reply Daantje 25 november 2014 at 07:44

  Lijkt me echt raar, winkelen in een lege Primark 😉

  Nu er 2 zijn in Rotterdam hoop ik dat de drukte een beetje verdeeld wordt, want het was af en toe echt niet normaal druk bij de Primark op Rotterdam Alexandrium. 😮

  • Reply Monique 25 november 2014 at 22:07

   Haha het was ook wel een beetje raar ja. Het zou inderdaad fijn zijn als de mensen zich dan een beetje verdelen over beide Primarks. Volgens mij is het ook een beetje een kwestie van op het juiste moment gaan. En dus niet op vrijdag- of zaterdagmiddag 😉

 • Reply Angelique 25 november 2014 at 07:50

  Ik moet mij schamen denk ik, ik ben nog nooit bij de primark geweest

  • Reply Monique 25 november 2014 at 22:07

   Niks om je voor te schamen hoor! Maar het is wel een aanrader. Zeker voor kindjes hebben ze er vaak leuke dingen!

 • Reply Tamara 25 november 2014 at 12:02

  Jij hebt heerlijk geshopt. Jouw pyjama broek en natuurlijk het cupcake pyjamatjes van Lisse en het sterren vestje zijn favoriet!

  (ps, jammer dat schattige lachje van Lisse weg is bij de intro! ;-))

  • Reply Monique 25 november 2014 at 22:09

   Leuk om te horen Tamara! Ik denk dat dat ook wel mijn favorieten zijn, die je noemt. Jaa dat vind ik zelf dus ook, heb het ook al van andere mensen te horen gekregen en ik heb nu een versie gemaakt met het lachje erin. Denk dat ik die ga vervangen door degene die er nu staat. Hihi 🙂

 • Reply Vlijtig Liesje 25 november 2014 at 13:13

  Ik ben er vorige week voor het eerst geweest, in Enschede. Ik vond het een mooie winkel.

  • Reply Monique 25 november 2014 at 22:09

   Oh leuk! Ben je ook goed geslaagd toen?

 • Reply Seline 25 november 2014 at 19:39

  Leuke shoplog! ik kom ook wel eens bij de primark, maar niet heel vaak. Kan er op een of andere manier nooit heel goed slagen. Leuke intro trouwens!

  • Reply Monique 25 november 2014 at 22:18

   Bij mij wisselt het heel erg. De ene keer kan ik alles wel kopen en de andere keer vind ik ook bijna niks. Nu gelukkig wel! En bedankt voor het compliment 🙂

 • Reply Miranda 25 november 2014 at 21:06

  Leuke shoplog! Die pyjama’s zijn echt super leuk!
  Ik shop ook graag bij de Primark. Ik woon vlakbij Hoofddorp dus die bezoek ik dan.

  • Reply Monique 25 november 2014 at 22:20

   Ja gaaf zijn ze he. Nog veel leuker dan ik vermoedde toen ik ze tijdens het filmen nog in plastic had zitten. Ideaal he om een Primark dichtbij huis te hebben.

 • Reply Susanne 26 november 2014 at 10:22

  Dat pyamatje, geweldig! Ik heb die hier in Eindhoven nog nooit gezien. Terwijl ik de kinderafdeling nooit oversla als ik in de Primark ben 🙂

  • Reply Monique 27 november 2014 at 22:39

   Ik ben al een tijdje niet meer hier in Eindhoven bij Primark geweest. Zou jammer zijn als ze hem hier niet hebben!

  Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.