FEESTDAGEN

Vandaag is voor mama | Moederdag Bloghop 2019

12 mei 2019

Vandaag is het 12 mei: Moederdag. De dag dat alle moeders een beetje extra in het zonnetje worden gezet. Ben jij al verwend met een ontbijtje op bed of een mooi knutselwerkje van de kinderen? Om het feest compleet te maken is het vandaag tijd voor een nieuwe bloghop, die natuurlijk helemaal in het teken staat van Moederdag. Je hopt langs de 29(!) deelnemende blogs en kunt bij iedereen een mooie prijs winnen. Dit keer geen speelgoed voor je kids of sokken voor je man, maar iets waar JIJ blij van wordt. Veel plezier en succes!

Moederdag Bloghop 2019

Misschien heb je al eens meegedaan aan een bloghop. De laatste waar ik aan deelnam was de Sinterklaashop vorig jaar november. Ben je bekend met het principe, dan snap je al wat de bedoeling is en hoef ik je dus niets meer uit te leggen. De kans is trouwens groot dat je hiervoor al een aantal andere deelnemende blogs hebt bezocht en binnen bent gekomen via de blog van Kinderboekenjuf. Is jou nog steeds niet duidelijk wat er nu precies ‘gehopt’ moet worden dan volgt hieronder een korte uitleg.

De titel zegt het natuurlijk al, maar deze bloghop staat helemaal in het teken van Moederdag. Collegabloggers Esmée en Amanda namen de organisatie op zich en wisten in totaal 29 bloggers (waaronder henzelf, want zij doen ook mee) enthousiast te krijgen om aan de hop deel te nemen. En waarom dan ‘hop’? Nou het is dus de bedoeling dat je letterlijk van de ene naar de andere blog hopt. Je zult blogs tegenkomen die je al kende, maar ook compleet nieuwe ontdekken. Bij elke deelnemende blog kun je een mooie prijs winnen. En omdat het Moederdag is, zijn er natuurlijk allemaal hele fijne prijzen voor mama’s te winnen. Elke blogger heeft zelf een prijs geregeld met een waarde tussen 15 en 30 euro. De bloghop en winacties lopen van 12 mei tot en met 19 mei 2019. Welke winactie ik voor jou in petto heb lees je verderop. En natuurlijk verwijs ik je door naar de blogger naar wie je verder mag hoppen.

Hoi, ik ben Monique van Moonoloog!

Hopelijk heb je nu een beetje een idee wat de bedoeling is van deze bloghop. Maar wie ben ik dan eigenlijk? Ik zal kort iets over mezelf én mijn blog Moonoloog vertellen. Ik ben Monique, 34 jaar en getrouwd met M. Samen hebben we twee kinderen, een jongen en een meisje. Onze dochter Lise is 5,5 en onze zoon Quinn 2,5 jaar.

renesse

Bloggen doe ik op Moonoloog, mijn persoonlijke lifestyleblog. Ik schrijf en publiceer vijf blogs per week. De focus van mijn artikelen ligt op ouderschap en lifestyle, maar eigenlijk blog ik over alles wat dicht bij me staat, waar ik blij van word en waarmee ik hoop anderen te vermaken en inspireren. Wat begon als hobby is inmiddels uitgegroeid tot serious business, sinds ik mijn blog in het najaar van 2017 bij de Kamer van Koophandel registreerde. Sinds begin dit jaar schrijf ik als tekstschrijver Tekstalent ook (web)teksten en blogs in opdracht van anderen. Schrijven is nu eenmaal waar ik het gelukkigst van word, dus ik ben heel blij dat ik er mijn werk van heb kunnen maken.

Mijn winactie!

Welke moeder houdt er niet van een momentje me-time? Even lekker onderuit met een mooie film of serie, of fijne muziek? Juist! Namens Opwaarderen.nl mag ik een van jullie blij maken met een giftcard van Netflix of iTunes ter waarde van 25 euro. Je mag zelf kiezen op welke giftcard je kans wilt maken. Met de iTunes giftcard kun je onder andere muziek, films, apps en boeken kopen in de App Store. Met een Netflix giftcard kun je een Premium Netflix abonnement afsluiten voor bepaalde tijd.

Wat moet je doen om kans te maken?

– Like de Facebookpagina van Moonoloog
– Laat onder de Facebookpost die hoort bij deze winactie een reactie achter waarin je vermeldt welke giftcard (iTunes of Netflix) je graag wilt winnen en tag iemand die deze prijs ook geweldig zou vinden
– Let op: heb je geen Facebookaccount en wil je toch kans maken op de prijs, dan volstaat het een reactie achter te laten onder deze blogpost. Ik vertrouw erop dat jullie hier eerlijk in zijn 
– Moonoloog volgen op Instagram en/of het delen van de actie op social media is niet verplicht, maar wordt wel zeer gewaardeerd.

Je kunt meedoen tot en met 19 mei 2019. Daarna zal ik onder alle deelnemers een winnaar loten die persoonlijk bericht ontvangt.

Heel veel succes!

Hoog tijd om verder te hoppen naar…

En dan is het nu tijd om verder te hoppen. Ik geef met veel plezier het stokje door aan collega en lieve vriendin Janske. Zij heeft een super toffe persoonlijke lifestyleblog waar ze schrijft over haar avonturen met haar twee dochters, hippe (low budget) kinderkleding, shoptips, hotspots, uittips, toffe winacties en nog veel meer leuks! Ook bij haar maak je natuurlijk kans op een mooie prijs! En ik zal je vast verklappen dat we heel toevallig dezelfde ingeving hadden… Wil je dus dubbel kans maken op zo’n fijne giftcard, dan zou ik lekker twee keer meedoen!

En dan wens ik je, naast veel plezier tijdens deze bloghop, een hele fijne Moederdag toe! Laat je maar lekker verwennen vandaag. Je hebt het verdiend 😀

14 Comments

 • Reply Karen de Jong 12 mei 2019 at 09:25

  Wat een leuke actie!! Helaas is het niet voor alle moeders vanzelfsprekend dat ze vandaag in het zonnetje gezet worden. Vandaar dat ik graag mee doe voor mijn lieve vriendin Lotte van Breukelen voor de Netflix kaart! Ze doet het toch maar mooi allemaal, ook al is ze in haar eentje

 • Reply Miranda 12 mei 2019 at 09:42

  Ik maak graag kans op het Netflix tegoed.

  P.s. Een erg leuk artikel. Ik hop snel verder, heb er al helemaal zin in gekregen (terwijl de kinderen beneden met man van alles aan het maken zijn en ik verplicht in bed moet blijven liggen)

 • Reply Marjo van Leeuwen 12 mei 2019 at 09:58

  Ik doe mee voor een Netflix kaart. Die zou echt heerlijk zijn voor me time!

 • Reply Kirsten Mamagisch 12 mei 2019 at 10:43

  Ik ga even een reactie op je Facebook achterlaten! Leuk om hier op deze manier ook eens langs te komen! Fijne moederdag nog!

 • Reply Wendy van Zetten 12 mei 2019 at 11:01

  😍😍Wauw wauw Wauwie van deze verwennerij wordt mijn lieve moeder zeker heel blij zou heel graag een geweldige Netflix voor haar willen winnen wie wil dat nou niet 🙂 #Pureverwennerij van haar energie en goede zorgen voor mij en iedereen wordt ik zeker mega blij 💞 Ze heeft pas een nieuw huisje en de laatste tijd veel verdrietige dingen meegemaakt nu mijn stiefvader onverwacht is overleden. Ze verdient dit omdat ze ondanks deze moeilijke periode toch doorzet 💪 gun haar deze verwennerij hopelijk maakt het haar een beetje blij ze betekent alles voor mij❤

 • Reply Iris 12 mei 2019 at 15:01

  Ik ben dit weekend door mijn man verrast door onze trouwdag te vergeten en een appje waarin hij vroeg of ik zelf even boodschappen wilde halen voor het ontbijt vanochtend, waarbij ik wederom niks van hem heb gekregen. Het is nu dus gezellig thuis joh! Ik doe heel graag mee voor het Netflix tegoed om een paar avonden heerlijk (in mijn eentje!!!!!!) chickflicks te kijken

 • Reply Marian B 12 mei 2019 at 15:07

  Wat leuk weer zo’n bloghop! Ik doe heel graag een poging voor de Netflixcard. Een fijne Moederdag gewenst!

 • Reply Liana 12 mei 2019 at 15:52

  Ik doe graag mee voor het Netflix abonnement!

 • Reply Diny Gijsberts 12 mei 2019 at 16:42

  Itunes graag. Ik volg op ig onder Momzymom. Ik ben een alleenstaande hard werkende moeder van een zoon met een autismespectrumstoornis die als kaderlid in het Regionale Platform Noord-Limburg van vakbond FNV in Weert en de BedrijfsLedenGroep van NLW in Venray en FNV in Utrecht haar collega’s die een arbeidsbeperking hebben vertegenwoordigd. Ik vecht voor een pensioen met goed fatsoen en een fair loon omdat deze mensen heel vaak de pensioenleeftijd niet eens halen of er maar kort van genieten kunnen. @sussannelanser via Facebook

 • Reply cobi 13 mei 2019 at 08:32

  Wat een leuke ik doe graag mee voor de netflixcard daar gaat mijn gezin echt super blij van worden!

 • Reply G.T. 13 mei 2019 at 20:22

  Ik heb je blog bij de vorige bloghop leren kennen en ben toen blijven hangen. Leuk dat je nu weer meedoet!
  Ik maak graag kans op een Netflix gift card. Mijn zusje heeft het momenteel niet zo breed en heeft het erg druk met haar baan. Ik gun haar wat momentjes van ontspanning.

 • Reply Tamara 13 mei 2019 at 20:42

  Heerlijk Itunes gift card, topcadeau voor mijn zwangere vriendin Nienke!

 • Reply Will 14 mei 2019 at 00:09

  Wat leuk toch zo’n Moederdag Bloghop.
  Daar doe ik graag aan mee.
  Ik volg op Bloglovin en doe graag mee voor de iTunes giftcard.
  Ik heb geen Facebook en Instagram , maar waag graag een kansje.
  NU hopperdehop ik weer verder naar Janske.

 • Reply GerlindeIJ 14 mei 2019 at 19:25

  Leuk! Ik doe graag mee voor de I-Tunes giftcard

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.