FEESTDAGEN

Happy Mama Sint Swap | Cadeautjes uitpakken!

24 november 2016

happy mama sint swap

We zitten middenin de Sinterklaastijd. En ik geniet er nu misschien nog wel meer van dan toen ik zelf kind was. Lise is er dit jaar voor het eerst echt bewust mee bezig en dat is zo leuk om van dichtbij mee te maken! Mijn blogvriendinnen en ik wilden ter ere van deze gezellige tijd ook graag iets leuks voor elkaar doen. We trokken lootjes en besloten elkaar te verrassen met een pakketje cadeautjes. We bombardeerden het tot ‘Happy Mama Sint Swap’! Benieuwd wat ik voor wie heb gekocht en wat er in mijn pakketje zat? Ik laat het je vandaag zien!

Via Lootjestrekken.nl leverden we allemaal digitaal ons lootje in. We spraken af wat voor de persoon zelf te kopen, aangezien onze kinderen vast en zeker genoeg krijgen met Sinterklaas en het ook leuk is de mama in kwestie eens in het zonnetje te zetten. Heel even was er sprake van een gedicht, maar toen meerdere dames aangaven daar echt niet goed in te zijn, hebben we dat plan toch maar laten varen. Toen alle lootjes waren ingeleverd stelden we verlanglijstjes op en werden de lootjes getrokken. Altijd spannend voor wie je een verrassing mag samenstellen! Op mijn lootje stond: Laura!

snap4

Ik ben tijdens mijn verlof al druk bezig geweest met het verzamelen van cadeautjes en het inpakken ervan, omdat ik wist dat ik daar na de bevalling veel minder tijd voor zou hebben. Het pakket stond dus al enkele weken klaar om verzonden te worden. Ik hoefde er op de dag dat we gezamenlijk zouden gaan verzenden alleen nog maar even een gezellig Sintpapiertje omheen te doen.

Gelukkig weet Laura heel goed wat ze leuk vindt om te krijgen. Dat shopt toch wel erg fijn! Op haar blog (scroll even naar beneden voor de link!) kun je vandaag zien welke cadeautjes ik voor haar kocht. Ik heb er zelf namelijk geen foto van gemaakt. Ik pakte de cadeautjes in met kraftpapier en wat labels, lintjes en versieringen in Sinterklaasstijl die ik kocht bij Action.

Mijn pakket

Op de dag dat de pakketten werden bezorgd was het extra druk in ons app-groepje. We zaten allemaal in spanning! Bij de een stond de pakketbezorger ’s ochtends al aan de deur, maar helaas komt de beste man hier altijd pas vroeg in de avond aan de deur. Ik had dus al een aantal foto’s van mysterieuze pakketten op Whatsapp voorbij zien komen voordat ik eindelijk mijn eigen pakket in ontvangst mocht nemen. Lise, net uit bad en in pyjama, was er natuurlijk als de kippen bij om het mee uit te pakken.

swap1

We spraken af in elk pakket een persoonlijk kaartje te stoppen. In mijn pakket vond ik echter niet één, maar wel twee kaartjes. Eén voor de geboorte van Quinn en een voor de swap zelf. Het pakket bleek afkomstig van Geertje. Leuk!

swap2

Na Geertjes lieve kaart te hebben gelezen was het natuurlijk tijd om de pakjes te gaan openmaken. Spannend!! Lise had vrijwel direct het ei ontdekt en wat bleek? Het was niet voor mama, maar de dochters van Geertje hebben dat speciaal voor Lise in het pakketje gedaan. Zo lief!

swap3

Hier zie je alle cadeautjes uitgepakt. Geertje heeft goed naar mijn wensenlijstje gekeken! En nu ik het zo bekijk kan ik ze zelfs allemaal tegelijk inzetten voor een relaxavondje… De badolie heb ik toevallig gisteren voor het eerst getest en vind ik heerlijk. De chocoladereep is al lang op en daar hoef ik verder niet over uit te wijden. De geurkaars (appel-kaneel) ligt in de la te wachten tot de kerstperiode. En naar de Vaseline moisturizer ben ik erg benieuwd.

Dus lieve Geertje: Bedankt voor het heerlijke pakketje, ook namens Lise!

Ben je benieuwd naar de inhoud van de andere Sint Swaps, kijk dan snel even bij de andere dames van de Happy Mama Club: GeertjeLauraNicoleJanskeBregjeCharlotte en Marij.

7 Comments

 • Reply Nicole 24 november 2016 at 07:11

  Ook al zo’n lekker verwenpakket gekregen.. heerlijk!!

 • Reply Bregje 24 november 2016 at 08:20

  Die badolie is zalig!! Wat een fijn pakketje, heel lief!

 • Reply janske 24 november 2016 at 10:28

  Wat een heerlijk pakket zeg! Geniet er van!

 • Reply MetMirjam 24 november 2016 at 13:21

  Je hebt een heerlijk verwenpakketje gekregen!

 • Reply Charlotte 24 november 2016 at 19:45

  Heerlijk verwenpakket inderdaad! En die Tony, jammie!

 • Reply Jessica 24 november 2016 at 20:33

  Wat een heerlijke pakket! Zo leuk om dit te krijgen. Volgende week verstuur ik mijn swap naar een paar meiden die ik heb leren kennen via het viva forum, we kletsen al 2 jaar! En nu voor het eerste pakketjes versturen, zo leuk!

 • Reply Geertje - Stay At Home Mama 24 november 2016 at 20:33

  Graag gedaan! Geniet er van…

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.