FEESTDAGEN

Onze persoonlijke kerstkaart!

15 december 2017

De feestdagen komen nu echt snel dichterbij. En wat geniet ik van deze tijd van het jaar. De kerstboom staat in de woonkamer te shinen, kerstliedjes klinken op de radio en ’s avonds kan ik lekker ongegeneerd onder een dekentje op de bank cocoonen. Gezelligheid ten top! Net als vorig jaar wilde ik dit jaar graag weer online weer leuke persoonlijke kerstkaarten maken. En laat ik daar toevallig net mee bezig zijn geweest!

Ik heb het vorig jaar ook gedaan en vond dat zo leuk om te doen! Ik dacht een klein beetje in mijn hoofd te hebben wat ik leuk vond, maar toen ik op de website van Tadaaz keek kwam ik zoveel leuke ontwerpen tegen dat ik het even niet meer zo goed wist. Gelukkig kun je heel eenvoudig de leukste kaarten als favoriet markeren. Op die manier ben ik mijn selectie steeds kleiner gaan maken, tot ik er drie overhield waar ik echt niet meer uit kon kiezen. Eentje viel af vanwege het fotoformaat en toen heb ik M de knoop laten doorhakken bij de keuze tussen de laatste twee.

Onze kerstkaart van Tadaaz

Uit de enorme collectie kerstkaarten is de keuze uiteindelijk gevallen op deze kerstkaart met twinkelende kerstboom. Het opplakmotiefje in vorm van een kerstboompje zorgt voor een heel feestelijk effect. De witte achtergrond op voor- en achterkant kan je in een ander kleurtje zetten. Ik koos ervoor hem gewoon wit te laten, omdat ik de combi wit, goud en zwart heel stijlvol vind. Het ontwerpen van de kaart is trouwens super simpel. Je kunt teksten naar wens aanpassen en/of in een ander lettertype zetten. En op kaartjes met foto kun je uiteraard je eigen foto plaatsen.

Tadaa(z)! Daar is hij dan. Het eindresultaat! Eenvoudig, maar toch feestelijk door de glitterende kerstboom. En uiteraard met een leuke foto erop. We zijn vlak van tevoren bij Intratuin wat foto’s gaan maken voor de kaart. Die locatie is trouwens echt een aanrader, want er zijn daar rond deze tijd van het jaar enorm veel leuke hoekjes en plekjes ingericht die er gewoon om vragen kerstige foto’s te maken. Ik vroeg me eerst af of het wel mocht, maar er liep gewoon personeel rond terwijl wij bezig waren en er werd niets van gezegd. Ik gok ook dat we vast niet de enige zijn met dat idee…

Lijkt dat jou ook wel wat, zo’n toffe kerstkaart ontwerpen bij Tadaaz? Als je nu bestelt heb je ze zeker op tijd binnen. Ik had mijn kaarten een dag nadat ik ze besteld had al in huis!

Dit artikel kwam tot stand middels een samenwerking met Tadaaz.

3 Comments

 • Reply Vlijtig Liesje 15 december 2017 at 15:18

  Wat een leuke kaart is het geworden! Vooral de eerste!

 • Reply Maaike 15 december 2017 at 16:01

  Mooie kaart! Ik heb maandag onze kaarten besteld bij vistaprint. Maar dat doe ik niet nog een keer, duurt erg lang voordat ze er zijn!

 • Reply Nicole 15 december 2017 at 22:09

  Ah leuk geworden!

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.