FEESTDAGEN

6 x originele Vaderdagcadeaus

6 juni 2019
vaderdag

Een knutselwerkje van de kinderen is alles wat hij wenst. Oké, misschien dat een verse kop koffie en een lekker ontbijt ook gewaardeerd worden, maar volgens mij zijn de meeste vaders dan al dolgelukkig. Wil je hem toch iets extra’s geven? Dan is dit een artikel voor jou. Ik heb namelijk zeven originele Vaderdagcadeaus op een rij gezet die zeker weten in de smaak zullen vallen.

1 Tony’s Chocolonely Giftbox Vaderdag

Wie zegt dat alleen vrouwen gek zijn op chocolade? Mijn man bewijst in elk geval het tegendeel, al schommelt zijn behoefte aan chocolade gedurende de maand minder dan die van mij 😉 Ik kwam deze speciale Vaderdag Giftbox van Tony’s Chocolonely tegen. Zelf te personaliseren met een tekst op de voorkant en een boodschap en tekening of foto aan de binnenkant. Super leuk!

2 Het Bucketlist Boek voor ouders

Dit vind ik zo tof! In Het Bucketlist Boek voor ouders staan maar liefst 250 grappige, unieke, maar soms ook heel serieuze opdrachten die je samen met je kind gedaan moet hebben. Dankzij dit boek zal de papa in kwestie samen met zijn zoon of dochter leuke momenten beleven die zij zich een leven lang zullen herinneren. Je kunt er ook nog een hoop foto’s in kwijt en er is ruimte om de bestaande bucketlist aan te vullen met eigen ideeën.

3 Vaderdag Bierpakket

Niet alle mannen houden ervan (die van mij bijvoorbeeld niet), maar over het algemeen maak je veel mannen er wel blij mee: bier! Het Vaderdag Selection Pack bevat 16 toegankelijke bieren. Houdt je man wel van een beetje uitdaging of is het een echte bierkenner, dan kun je gaan voor het Vaderdag Premium Pack, met daarin 16 uitdagende bieren. De biertjes zitten verpakt in een mooie stevige doos die gratis wordt thuisbezorgd.

4 Happy Socks Gift Box

De juiste sokken kunnen een outfit net dat extraatje geven vind ik. En als je ze niet ziet word je waarschijnlijk al blij van het idee dat je zulke vrolijke sokken aan je voeten hebt. De speciale Vaderdageditie van de Happy Socks Gift Box is erg leuk. De ‘dad’ sokken moet hij die dag natuurlijk meteen aantrekken!

5 Gepersonaliseerde Mepal broodtrommel

De tijd van saaie grijze broodtrommels is voorbij. Als man kun je echt niet meer aankomen met een versleten oude broodtrommel, of erger nog, een zakje brood. Bij My Mepal kun je zelf een broodtrommel personaliseren. Je versiert ‘m met foto’s van de kinderen of jullie hele gezin. Of gewoon zijn favoriete film of wat hij ook maar tof vindt. Zo is het op zijn werk elke dag een beetje Vaderdag 😉

6 Bierglas strandlaken

Het beste zijn de cadeaus die hilarisch zijn, maar waar de man ook nog wat aan heeft. De Happy Socks hierboven bijvoorbeeld, maar wat moet je de lange hete zomer zonder strandlaken? Dat het de vorm heeft van een gigantisch bierglas maakt het extra leuk om te geven (en te krijgen natuurlijk).

Heb jij nog aanvullingen op dit lijstje? Met welke originele cadeaus maak je mannen nog meer blij?

Afbeelding Vaderdag afkomstig van Shutterstock.

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.