FEESTDAGEN

3 cadeautjes voor vader waar hij écht wat aan heeft *

11 juni 2019
cadeautjes voor vader

Vaderdag staat voor de deur! Op zondag 16 juni geven we vader een mooi cadeau, met een kus erbij. Maar wát moeten we hem dit keer geven? Natuurlijk is hij blij met tekeningen, knutselwerkjes en versjes van de kinderen. Misschien houd je het daarbij – en dat is helemaal prima natuurlijk! Maar wil je iets geven om de papa eens extra in het zonnetje te zetten? Ik geef drie voorbeelden van cadeautjes voor vader waar hij écht wat aan heeft.

1. Goed ondergoed

Vergeet boxershorts met flauwe teksten of grappige afbeeldingen. Geef hem ondergoed dat van goede kwaliteit is en prettig zit. Daar heeft hij veel meer aan. Boxershorts voor de heren zijn er in verschillende soorten. Koop ze van natuurlijke materialen, zoals bamboe of katoen. Bamboe is een uiterst zacht en goed absorberend materiaal. Daar heeft hij vast lang plezier van!

2. Relaxte wekker

Wordt de vader in kwestie iedere dag met een schok wakker door de wekker? Laat hem dan rustig wakker worden met een daglichtwekker. Die geeft in toenemende mate licht vanaf zo’n 20 tot 40 minuten voordat het alarm gaat. Dat is prettig wakker worden! Je kunt ook een daglichtwekker kopen met natuurgeluiden als alarm. Zo kan vader op een ontspannen manier aan de dag beginnen. Het handige van een daglichtwekker is dat je hem vaak ook als lamp kunt gebruiken. Er zijn zelfs wekkers die je ook voor lichttherapie kunt gebruiken. Heeft vader in de winter wat weinig energie, dan gaat hij even voor de daglichtlamp zitten en laadt hij weer op. En zelf kun je er natuurlijk ook gebruik van maken als het een keer nodig is.

3. Powerbank

En last but not least een cadeautip voor de vaders die – bijvoorbeeld voor werk – veel onderweg zijn. Een mobiele telefoon die snel leeg raakt is dan natuurlijk niet handig. Een leuk en handig cadeau is een powerbank waarmee hij zijn mobiel onderweg snel weer kan opladen. Een powerbank is een externe herlaadbare batterij. Je hebt ze in verschillende soorten en maten. De kracht en grootte van de powerbank is afhankelijk van de capaciteit van de accu die erin zit. Deze wordt uitgedrukt in milliampère-uur (mAh). Een powerbank tot 5000 mAh is over het algemeen voor de ‘normale gebruiker’. Powerbanks met een capaciteit tussen 5000 en 10000 mAh zijn voor intensieve gebruikers en een powerbank met een capaciteit groter dan 10000 mAh heb je eigenlijk alleen nodig als je meerdere dagen geen toegang hebt tot elektriciteit of meerdere apparaten wilt opladen.

Verras jij je vader en (eventueel namens je kinderen) je man/vriend elk jaar met Vaderdag met een cadeau?

*Disclaimer

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.