BLOGGEN EVENTS SHOPPEN

Feel Good & Shop Event 2015

23 maart 2015

Afgelopen 20 en 21 maart stond de Veghelse Koekbouw, een negentig jaar oude voormalige mengvoederfabriek, in het teken van het Feel Good & Shop event. Samen met M en Lise bracht ik op zaterdag 21 maart een bezoekje aan dit event, dat dit jaar voor de allereerste keer plaatsvond en een initiatief is van Ingrid van de Rijdt en Monique van den Berg.

feelgood1

De locatie vond ik echt geweldig gekozen. De industriële uitstraling van de oude fabriek matcht prachtig met de aanwezige shops. Toen wij er waren regende het buiten, dus het was maar goed dat we een dak boven ons hoofd hadden! De stands stonden niet kaarsrecht in rijtjes naast elkaar, maar waren speels over de ruimte verdeeld. Leuk!

feelgood2

Op het event stond een bloggerstafel, waaraan steeds een aantal meiden zaten te bloggen (links). Gemiste kans dus voor mij! Het is zeker iets dat ik voor een volgende keer in mijn achterhoofd ga houden. Toen we verder liepen kwamen we een vrolijke caravan tegen waar je allerlei heerlijke sapjes en smoothies kon kopen (rechts). Daar hadden we wel zin in!

feelgood3

Lise wilde natuurlijk ook wel even uit de buggy en mocht samen met papa even lekker rondstappen (links). Behalve een ballenbak (die te diep was voor Lise) was er voor kleintjes niets te doen. Dat vond ik wel jammer, maar gelukkig vond Lise het niet erg om in de buggy te zitten. Bij een volgende editie zou ik het leuk vinden als er een speciaal plekje wordt gecreëerd voor kids (en hun ouders).

We gingen ook nog even langs bij de stand van Kideau, bij wie ik kaartjes had gewonnen (rechts). Leuk om hen eens in het echt te zien en natuurlijk te bedanken voor de gewonnen prijs!

feelgood4

Natuurlijk waren er ook een aantal eet- en drinkstandjes aanwezig (links). Toen M even met Lise ging zitten voor een boterham, deed ik nog een rondje langs alle stands. Ik had onder andere een leuk gesprek met ML Sweetheart, de shop van Renate die voor het event ook haar dochter had meegenomen (rechts).

feelgood5

Op een shop event moet natuurlijk ook geshopt worden. Ik had met mezelf afgesproken dat ik alleen wat mocht kopen als ik echt iets gaafs tegenkwam. Toen ik bij Petozzi een beige broekje van Carlijn Q zag met zwart/groene aardbeien, was ik verkocht. Zoals je ziet hebben de dames het ook nog eens heel leuk ingepakt.

Ik vond het een geslaagd event en ben zeker van plan weer te gaan als het volgend jaar opnieuw wordt georganiseerd. Of we Lise dan weer meenemen weet ik niet. Ze is dan natuurlijk ouder en pikt het misschien niet meer om rustig te blijven zitten. Als er echt een gedeelte bij is waar ze zich uit kan leven, is het wellicht een ander verhaal.

Heb jij ook een bezoekje gebracht aan het Feel Good & Shop Event en zo ja, wat vond je ervan?

6 Comments

 • Reply Jess 23 maart 2015 at 09:18

  Dat ziet er heel leuk en gezellig uit. Voor mij nogal uit de richting maar als ik dichterbij zou wonen, zou ik zeker een kijkje gaan nemen.

 • Reply marjon 23 maart 2015 at 09:53

  Wat een leuk event. Ik had er nog nooit van gehoord, eerlijk gezegd…
  Leuk broekje ook gekocht! Zal vrolijk staan nu met het lente weer 🙂

 • Reply janske 23 maart 2015 at 12:31

  Ook vond het super! Veel leuke stands met gave producten. Die aardbeien broek had ik ook nog in mijn handen. ..zoooo leuk al die kleertjes bij petozzi. Lucky Lise!

 • Reply Lieke 23 maart 2015 at 21:57

  Ziet er erg leuk uit inderdaad! Zou volgend jaar wel willen gaan!

  Liefs lieke

 • Reply Monique en Ingrid 25 maart 2015 at 11:58

  Leuk te horen dat je het naar je zin hebt gehad! Er komt een vervolg…. #staytuned We maken het snel bekend. #Noordkade #Veghel.
  Groetjes, Monique en Ingrid

 • Reply Debbie 27 maart 2015 at 14:04

  Klinkt als een erg leuk event. Had het graag willen zien, maar woon ook wel erg uit de richting ervan.

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.