EVENTS

Concert at SEA 2017

2 juli 2017

Eindelijk is het weer zover… De afgelopen twee dagen was ik op Concert at SEA! Wat mij betreft een van de leukste festivals op de prachtigste locatie. Vandaag dus even geen weekoverzicht zoals je gewend bent op zondag, maar ik maak het volgende week goed met een XL-editie, met hopelijk leuke festivalfoto’s.

Als ik dit typ is het donderdag en vertrekken we bijna richting Zeeland. Vorig jaar hadden we ook weekendkaarten en vertrokken we op vrijdag, waardoor we in een gigantische file belandden. Daar hadden we dit jaar niet zo’n zin in, dus besloten we gewoon een dagje eerder te gaan. We mogen de caravan van mijn ouders lenen en staan op een camping vlakbij het festivalterrein. Nou ja vlakbij… het schijnt een half uurtje lopen te zijn en dat gaan we ook doen, want we hebben geen kaarten voor de pendelbus gekocht.

Vorig jaar was ik zwanger en hoewel ik het ontzettend naar mijn zin heb gehad, beleef je een festival dan wel op een iets andere (rustigere) manier. Dit jaar kan ik gelukkig weer helemaal los 😉 Alleen zijn de weersvoorspellingen op z’n zachtst gezegd niet erg rooskleurig. Vooral zaterdag schijnt het fris en heel nat te worden. Ik heb mijn CAS-vest (dat je ziet op de foto) al klaargelegd en we nemen een hele lading poncho’s mee zodat we het hopelijk toch een beetje droog houden.

Line up

Voor wie nieuwsgierig is wie we allemaal gaan zien, of gezien hebben want als je dit leest is het feest alweer voorbij… Anouk (kijk ik erg naar uit!), Racoon, La Pegatina, Kensington, Bløf (uiteraard), Doe Maar, Chef’s Special, Tom Odell en vele anderen. Ik ben ook heel nieuwsgierig naar de Comedytent, die er dit jaar voor het eerst staat.

Had ik al gezegd dat ik er zin in heb? Als het goed is heb ik jullie via Instagram een beetje op de hoogte kunnen houden van onze avonturen in het Zeeuwse, maar ik beloof je sowieso volgende week zondag alle ins en outs!

Ben jij weleens op Concert at SEA geweest, of was je er misschien dit jaar ook bij?

2 Comments

  • Reply Nicole 2 juli 2017 at 06:08

    Nog nooit geweest! Ging wel eens naar Zand! dat is ook leuk maar denk volgend jaar keertje dit… lijkt me gaaf!

  • Reply Bregje 4 juli 2017 at 18:44

    Lijkt me een heel tof festival, Zeeland, fijne muziek: top combi! Benieuwd naar je fotoverslag! ❤

  • Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.