EVENTS SPEELGOED

Blij dat ik klei met Play-Doh

30 oktober 2015

starlily1

Sinds Lise bij opa en oma een setje Play-Doh heeft om mee te spelen, heeft ze het bijna nergens anders meer over. Kleien is het helemaal! Dikke vette mazzel had ze daarom, dat we afgelopen zondag waren uitgenodigd op een bloggersevent van Hasbro. Want, dat weet je misschien niet, dat is het merk achter Play-Doh!

Aanleiding voor het event was de presentatie van Starlily, de magische eenhoorn die onderdeel is van de FurReal Friends familie. Midden in het Amsterdamse Bos gingen de kinderen naar haar op zoek en, eenmaal gevonden, mocht iedereen haar even aaien en met haar op de foto. Geweldig om te zien hoe vooral de iets grotere kinderen helemaal in de ban waren van het magische diertje.

starlily3

Toen de grotere kinderen in het bos op zoek waren naar Starlily, mochten de kleintjes die wilden geschminkt worden. Het zou Lise’s allereerste keer worden, dus we waren erg benieuwd wat ze ervan zou vinden en of ze het überhaupt kon opbrengen om zo lang stil te blijven zitten. Toen ze de vlinder op het gezicht van een ander meisje zag, wilde zij dat ook. Ik nam achter haar plaats en het ging boven verwachting goed! Ze liet het allemaal over zich heen komen en bewonderde zichzelf vervolgens in de spiegel. Zo lief!

starlily4

Play-Doh

Na de ontmoeting met Starlily was er nog tijd om lekker vrij te spelen met de spellen van Hasbro. Lise had de Play-Doh natuurlijk meteen in het vizier en zodra ze een hompje klei in handen had, hadden we er geen kind meer aan.

Naast Play-Doh, was er ook DohVinci. Dat is voor de iets oudere kindjes (vanaf een jaar of zes). In het kort komt het erop neer dat je met kleipasta in een speciale houder, de mooiste creaties kunt ’tekenen’. Het was nieuw voor me, dus ik heb het zelf even uitgetest en vond het echt heel leuk om te doen!

Het was niet eenvoudig Lise weer mee naar huis te krijgen toen het tijd was. Maar het verrassingspakket dat we mee naar huis kregen, met onder andere een aapje van FurReal Friends maakte gelukkig veel goed. Het was een ontzettend leuke en gezellige middag!

starlily5

Wat vind jij van Play-Doh? En kende je DohVinci al?

3 Comments

 • Reply Joyce 30 oktober 2015 at 07:00

  Hier in huis zijn wij ook dol op play-doh

 • Reply Geertje - Stay At Home Mama 30 oktober 2015 at 10:12

  Hier zijn ze ook dol op kleien…. En dat DohVinci is super leuk, dus denk dat ze dat wel voor sinterklaas krijgen!

 • Reply Vlijtig Liesje 30 oktober 2015 at 13:51

  Playdoh herinner ik me nog wel. Volgens mij werd het op een gegeven moment toch altijd hard…

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.