ER OP UIT

Woezel & Pip Op zoek naar de Sloddervos!

29 oktober 2016

woezel & pip

Toen ik een uitnodiging ontving voor de nieuwste familiemusical van Woezel & Pip, was ik meteen enthousiast. Lise is namelijk dol op de twee hondjes! De moed zakte me in de schoenen toen ik me besefte dat ik op die dag ruim 39 weken zwanger zou zijn… Als de baby niet al geboren zou zijn, zou ik de reis naar Breda waarschijnlijk niet aandurven. Maar gelukkig was daar de oplossing. Ik regelde dat Lise samen met opa en oma naar de voorstelling kon!

Al vanaf het moment dat ze ’s ochtends wakker werd stond mevrouw te springen om te gaan. Mijn ouders zouden haar rond 13:15 uur oppikken, dus haar geduld werd op de proef gesteld. Gelukkig vloog de ochtend alsnog voorbij en voor we het wisten stonden ze voor de deur. Lise moest boven nog snel even haar Pip knuffel halen en daarna was het tijd om te vertrekken!

Thuis had ik het rijk alleen en heb ik met de beentjes omhoog op de bank gelegen. Terwijl mijn gedachten natuurlijk regelmatig afdwaalden naar Lise en hoe ze het zou vinden. Tot mijn grote verrassing kreeg ik ineens een appje van blogvriendin Geertje. Zij zat ook in de zaal en toevallig precies naast Lise en mijn ouders. Ze schreef dat ze haar enorm zag genieten. Erg leuk om te horen!

Woezel & Pip – Op zoek naar de Sloddervos!

Het is alweer de vierde familievoorstelling van de twee hondenvriendjes. ‘Woezel & Pip Op zoek naar de Sloddervos!’ is een theater-spinoff van de succesvolle, bekroonde, bioscoopfilm. Het script van de familiemusical is gebaseerd op het filmscript dat is geschreven door Dinand Woesthoff, M Snijders en Arnoud Rijken. Woezel en Pip nemen je mee op reis tot voorbij de Tovertuin waar ze hun leukste maar ook stoutste neefje Charlie ontmoeten. Samen gaan ze op zoek naar de stelende Sloddervos.

wp5

Volgens mij moeder was vooral de interactie met de kinderen in de zaal erg leuk. Zo moesten ze mee zoeken waar Woezel, Pip en de Sloddervos waren. Links, rechts, onder de stoel en naar boven. Het licht in de zaal ging dan aan. Ook werd ze gevraagd wat ze allemaal meenamen als ze uit logeren gingen. Bijvoorbeeld bij opa en oma, of een vriendje. Ook het meezingen van de bekende tune van Woezel & Pip was een groot succes. Lise heeft enthousiast meegedaan!

wp1

Ze had voorafgaand aan de voorstelling ook nog een kleine meet-up met Fay, dochtertje van blogvriendin Nicole, die ook aanwezig was én haar Pip knuffel bij zich had.

wp3

En tot mijn grote verbazing wilde ze zelfs met de cast op de foto! Dat is mij nog nooit gelukt… Haha!

wp4

De musical duurt 60 minuten en is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar. Woezel & Pip Op zoek naar de Sloddervos is een productie van Van Hoorne Entertainment in samenwerking met Dromenjager en is nog tot begin april 2017 te zien in theaters door heel het land. Meer informatie over de voorstelling, speellijst en tickets vind je op de website van Van Hoorne Entertainment. Bekijk hier alvast de officiële trailer!

Heb jij Woezel & Pip al eens in het theater gezien?

2 Comments

  • Reply Nicole 29 oktober 2016 at 09:08

    Ja was zo schattig die twee weer. Helaas zaten wij helemaal aan de andere kant van het vak. Dus hebben de dametjes elkaar niet meer gezien. Wij hebben overigens niet gewacht op die foto. Was zo druk! Wel leuk dat Lise dit keer wel wilde.. Waar opa’s en oma’s dan niet goed voor zijn 😉

  • Reply Maud Latour 29 oktober 2016 at 22:17

    Wij zijn vorige week in Heerlen geweest. Maartje vond het reuze-gezellig en spreekt nu nog over ‘Sjaarlie’ en Woezel en Pip 😉

  • Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.