ER OP UIT LIFESTYLE

Valentijnsdag | Date night! *

14 februari 2017

Het is vandaag 14 februari, Valentijnsdag! Eigenlijk hadden M en ik geen speciale plannen, maar toen planden mijn ouders hun minivakantie bewust vanaf 15 februari. Onder het mom van: ‘misschien hebben jullie de 14e ’s avonds oppas nodig’. Tja en toen konden we natuurlijk niet anders dan er een gezellige date night van maken!

Voordat we kinderen hadden gingen we regelmatig uit eten. Toen Lise werd geboren aten we ook nog best weleens een hapje buiten de deur, maar niet meer zo vaak als daarvoor. En als Quinn straks iets groter is ben ik zeker van plan gezellig met z’n viertjes op stap te gaan.

Maar hoe je het ook wendt of keert, uit eten gaan met je kinderen is toch heel anders dan met z’n tweetjes. Stiekem ben je toch veel met je kinderen bezig tijdens het eten. Bovendien is urenlang tafelen of een diepgaand gesprek voeren dan gewoon geen optie. Daarom vind ik het af en toe ook heerlijk om alleen met M te genieten van een etentje buiten de deur.

En je raadt het al… vanavond is het weer zover! Mijn ouders komen aan het eind van de middag naar ons, koken en eten met Lise en Quinn. Zij zorgen er daarna ook voor dat de kindjes in bed komen te liggen en kunnen dan (hopelijk) lekker op de bank relaxen tot wij terug zijn.

Wij gaan vanavond naar restaurant Wynwood op Strijp-S in Eindhoven. We zijn er nog nooit geweest, dus ik kan na afloop pas zeggen of het een aanrader is. Maar de tekst op de website is alvast veelbelovend:

Wynwood staat voor stijlvol, sexy, lekker en toegankelijk. Een uniek concept op een bijzondere locatie. In het creatieve hart van Eindhoven op Strijp-S eet en drink je bij Wynwood op topniveau voor een aantrekkelijke prijs. Uitstekende service, een smaakvol interieur en internationale uitstraling vormen samen met heerlijke gerechten en dranken de ingrediënten voor een perfecte middag of avond. Wynwood bruist de hele dag: je kunt er terecht voor je (zakelijke) afspraak, voor lunch, diner en voor een cocktail of glas wijn met barbites.

Houd mijn Instagram in de gaten, want daar zal ik vast een impressie van onze avond posten.

Wil je ook wat leuks en origineels doen met Valentijn maar weet je nog niet precies wat? Deze handige tips kunnen je helpen!

Hebben jullie speciale Valentijnsplannen?

7 Comments

 • Reply Patricia 14 februari 2017 at 06:47

  Klinkt als fijn restaurant. Wij doen er niets aan. Nog nooit gedaan. Toevallig vraag ik me in mijn blog vandaag wel af of de komst van de kleine dat zal veranderen straks.

 • Reply Nicole 14 februari 2017 at 07:21

  Hier totaal geen plannen haha maar mijn man is ook pas rond 21uur thuis van het werk.. Even knuffelen en dan naar bed denk ik haha. Wel fijn zeg dat je ouders bij jullie komen ook!

 • Reply Kris10 14 februari 2017 at 08:29

  Geen Valentijnsplannen hier maar geniet ervan!

 • Reply Essma 14 februari 2017 at 10:24

  Ik ken het restaurant niet, maar ziet er heel gezellig uit! Enjoy! Voorlopig kan ik alleen maar ‘dromen’ over die datenights…zo lastig een betrouwbare oppas vinden hier in Frankfurt 😕…

 • Reply Volgmama 14 februari 2017 at 12:40

  Hier ook geen plannen maar wens jullie heel veel plezier.

 • Reply jodi - liefthuis 14 februari 2017 at 19:51

  Ooooh als het iets is wil ik het heel graag weten. Wij moeten hier binnenkort ook maar weer eens op datenight.

 • Reply Vlijtig Liesje 15 februari 2017 at 10:22

  Wat lief van je ouders zeg!

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.