ER OP UIT PSYCHE

Voorpret! | Dingen waar ik naar uit kijk

13 februari 2017

Als je leuke dingen in het vooruitzicht hebt is de voorpret meestal minstens zo leuk als het gebeuren zelf. Ik word er altijd helemaal vrolijk van als ik denk aan alle leuke dingen die er in het verschiet liggen. Als ik dus even gestresst ben door mijn studie, moe van een gebroken nacht of gewoon niet zo lekker in mijn vel zit, denk ik vaak even aan alle leuke dingen die er binnenkort te gebeuren staan. Dat geeft hoe dan ook een oppepper! Wat staat er de komende tijd allemaal voor me op de planning?

Februari

De maand is al bijna halverwege, maar er staan nog wat leuke dingen op de agenda. Zo ben ik 22 februari uitgenodigd op de Negenmaandenbeurs. Samen met een groepje andere bloggers ga ik allerlei leuke merken langs. En uiteraard ga ik ook lekker rondneuzen en shoppen. Ik heb oppas geregeld voor de kids dus heb echt even een hele dag voor mezelf. Kijk ik zo naar uit!

En natuurlijk is het eind februari ook nog Carnaval. Een feest dat hier in het zuiden des lands best groots gevierd word en waar ik me elk jaar graag in laat meevoeren. Opa en oma staan dan parraat om op te passen, maar we gaan ook gezellig een middagje met de kindjes Carnavallen. Lise kan niet wachten tot ze haar Roodkapje-kostuum weer aan mag.

Maart

Op 5 maart word ik 32. En voor het eerst in 32 jaar heb ik besloten mijn verjaardag niet te vieren. Niet in de vorm van een standaard feestje in ieder geval. M en ik willen zo rond mei/juni een barbecue organiseren voor vrienden. Omdat we allebei in de winter jarig zijn kunnen we nooit een buitenfeestje vieren en op deze manier kan dat wel! Om onze verjaardagen toch een beetje te vieren gaan M en ik twee nachtjes weg, naar een hotel aan de kust. Ik heb er ontzettend veel zin in!

Eind maart ben ik aanwezig op het Feel good & Shop Event, waar je afgelopen zaterdag al een artikel over hebt kunnen lezen. Dat moet haast wel een heel fijn dagje worden. En in de week na dit event ga ik naar een concert van Racoon, met een aantal van mijn lieve blogvriendinnen.

April

In april staat nog niet zoveel gepland, maar dat komt vast nog. Wat wel zeker een leuke dag wordt is 27 april, Koningsdag! Ik ben dit jaar van plan eens echt mijn slag te slaan op de vrijmarkt. Ik zie altijd zulke goede deals voorbij komen op social media. Verder hoop ik dat het een mooie dag is waarop we lekker met de kindjes op pad kunnen.

Mei

Begin mei gaan we een weekend weg met vrienden en hun kindjes. Met z’n 8-en in een huisje van Center Parcs, mét onbeperkt toegang tot Toverland. Ik weet nu al dat het een vermoeiend maar enorm leuk en gezellig weekend gaat worden. Echt iets om enorm naar uit te kijken dus!

Verder staan er nog geen bijzondere dingen gepland in mei, maar eind mei is natuurlijk het Hemelvaartsweekend. Vier dagen vrij is ideale gelegenheid om leuke dingen te gaan doen lijkt mij.

Heb jij al veel leuke dingen op de planning staan de komende maanden? 

4 Comments

 • Reply Nicole 13 februari 2017 at 10:20

  Oh ja ik kijk ook erg uit naar bepaalde dingen.. Sowieso 9maandenbeurs, maar ook het weekendje weg met de kleine meid. En de lente.. lekker weer wat warmere dagen, meer groen en bloemetjes enzo. Genieten! En kijk ook uit naar ons concert van Racoon! Echt zin in..

 • Reply Jessica 13 februari 2017 at 15:05

  Wat een leuke dingen om naar uit te kijken. Leuk dat jullie een bbq gaan geven later in het jaar voor jullie verjaardagen!

 • Reply Patricia 14 februari 2017 at 00:03

  Wat een leuke dingen zeg! Hier vooral kleine dingetjes omdat de komst van een baby zo onvoorspelbaar is; dus ik kijk uit naar lunches en etentjes met vriendinnen in mijn verlof.

 • Reply Inge 19 februari 2017 at 07:36

  Wij gaan eind mei naar het zelfde park als jullie ook met onbeperkte toegang tot toverland. Ik ben heel nieuwsgierig naar jullie ervaring daar…

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.