ER OP UIT VIDEO

Vlog Friday – Een dagje naar de Efteling!

4 juli 2014

efteling

Vorige week vrijdag was het dan zover: we gingen naar de Efteling! Het was Lise’s allereerste keer, dus dat was extra spannend. We hadden een heerlijke dag. Deden veel samen met Lise, maar hadden ook de mogelijkheid zelf nog een paar keer in de achtbaan te gaan.

Mocht jij binnenkort ook van plan zijn je kleine mee te nemen naar de Efteling of een ander pretpark? Een paar dagen geleden schreef ik een artikel met tips voor een dagje pretpark met je baby.

Helaas was het licht in de attracties niet optimaal om te filmen, dus heb ik daar niet zoveel beelden van. Maar al met al vind ik het toch een leuke vlog geworden. Klik voor de video even op ‘lees meer’.

Veel kijkplezier!

Abonneer je op mijn YouTube-kanaal om gratis op de hoogte te blijven van nieuwe video’s!

 

1 reactie

  • Reply Mama van Jenthe (Kelly) 8 juli 2014 at 11:01

    Awww zo schattig dat duimen. Ik vind de Droomvlucht altijd het leukste. Jullie hebben een leuk dagje gehad zie ik. Wij willen ook een keer met Jenthe er naar toe. Ik ben echt een Efteling fan, is alleen niet om de hoek dat is zo jammer maar des te leuker als we er weer eens een keer zijn. Al durf ik bijna nergens in, dit park heeft wel sfeer. Vind de Winterefteling het leukst. Leuke vlog weer Monique!

  • Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.