DREUMES ER OP UIT OUDERSCHAP PEUTER SHOPPEN

Vakantievoorbereidingen: 06-armbandjes

5 juni 2015

child-587526_1280

Het duurt nu niet zo heel lang meer voordat we op vakantie gaan, maar er moeten nog wel wat dingen gebeuren. Daarom vandaag een nieuw artikel in de serie ‘vakantievoorbereidingen’ over een armbandje voor Lise. En dan niet zomaar een armbandje, nee een 06-armbandje, ofwel een armbandje dat ervoor gaat zorgen dat we haar snel gevonden hebben mocht ze van ons weglopen…

We gaan, zoals we de afgelopen jaren gedaan hebben, op vakantie in het mooie Zeeland. Verschil met voorgaande jaren is alleen dat ik niet meer zwanger ben (zoals 2 jaar geleden) en Lise ook geen baby meer is (zoals vorig jaar). Ze is een echte dreumes die inmiddels loopt als een kievit en niets liever doet dan lekker op ontdekkingstocht gaan. En geef haar eens ongelijk…

Maar op een overvol strand is dat natuurlijk niet altijd handig en de schrik slaat me nu al om het hart als ik eraan denk dat we haar per ongeluk uit het oog verliezen. Natuurlijk gaan we haar goed in de gaten houden en zorgen we dat altijd een van ons twee zich met haar bezig houdt. Mocht het dan toch nog gebeuren dat mevrouw van ons weg wandelt, wil ik zeker weten dat mensen die haar vinden ons zo snel mogelijk kunnen bereiken. En daarom doen we Lise dat speciale armbandje om. Dat niet alleen heel stoer staat, maar ook een hoop narigheid kan voorkomen.

06-polsbandje

Ik mocht een drietal 06-armbandjes voor Lise laten maken van de website Mijnarmbandje.nl. De armbandjes zijn van een elastisch soort plastic en gaan daardoor lang mee zonder te beschadigen. Je kunt kiezen uit verschillende maten en toffe kleuren. Uiteraard bepaal je zelf welke tekst er op het bandje komt te staan. Ik koos ervoor om aan de ene kant ‘Lise’ te laten drukken en aan de andere kant op twee bandjes mijn telefoonnummer en op het derde bandje dat van M. Zodat wanneer hij alleen met Lise weg is, ze dat bandje om kan.

armbandje1

Een dag nadat ik mijn bestelling had doorgegeven lagen ze al op mijn deurmat. Fijn! Ik koos voor een roze, fuchsia en zwart exemplaar. Gelukkig werd Lise net wakker toen ik het pakje had opengemaakt, dus ik kon er meteen eentje bij haar passen. Het kleinste maatje bleek gelukkig precies het juiste te zijn. Even was ik bang dat ze wilde dat ik het meteen weer bij haar af deed, maar in plaats daarvan zei ze ‘wow!’ en ging vervolgens gewoon verder met spelen.

armbandje2

Ik ben er heel blij mee, dus bandjes gaan hier zeker mee op vakantie!

Winnen

Ga jij deze zomer ook op vakantie of ben je van plan dagjes weg te gaan met je kroost? Dan kun jij vast ook wel zo’n mooi armbandje gebruiken. Namens Mijnarmbandje.nl mag ik maar liefst drie van jullie blij maken met een armbandje in de maat en kleur van je keuze. Uiteraard bepaal je zelf welke teksten erop komen.

Wat moet je doen om kans te maken?

– Like de Facebookpagina van Moonoloog.nl en Mijnarmbandje.nl

– Laat een reactie achter onder dit artikel zodat ik weet dat je meedoet!

De winactie loopt tot en met 12 juni 23.59 uur. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht. Veel succes!

Wat doe jij om te voorkomen dat je je kind kwijt raakt op een drukke plek? 

15 Comments

 • Reply Natasja keizer 5 juni 2015 at 06:43

  Wat superhandig monique.! Ik doe zeker mee.

 • Reply Lieke 5 juni 2015 at 07:29

  Pff het zou je gebeuren.. Gelukkig is Mason nog een baby als we op vakantie gaan dus weglopen doet hij niet. Maar volgende zomer zou die vast aan het lopen zijn en dan is het een hele geruststelling dus ik doe mee!

 • Reply eline ruben 5 juni 2015 at 08:56

  Wat stoer!! Die is leuk voor mijn Ruben die even oud is als lise dus dat zou goed van pas komen.

 • Reply Susanne 5 juni 2015 at 09:10

  Slim! Ik ga ze ook bestellen voor mijn vakantie. Ziet er nog leuk uit ook!
  Past het kleinste maatje net of is het ruim? Ik twijfel of ik een maandje groter zal bestellen zodat ze het volgend jaar ook nog om kan.

 • Reply Vlijtig Liesje 5 juni 2015 at 11:32

  Die bandjes zijn een goede uitvinding! Want je kind kwijt raken is echt te angstig voor woorden!

 • Reply Esmeralda 5 juni 2015 at 21:00

  Wat een goed bedacht item! En natuurlijk iets waar je heel veel stress mee kan wegnemen. En hij is lekker roze dus dat vindt Lise vast helemaal prima als ze daar mee mag rondlopen 😀

 • Reply elvira tolsma 5 juni 2015 at 21:07

  Ik doe mee!! Onze kleine Hannah is echt een meisje die alles wil ontdekken of ik nu meeloop of niet!! Soms zeg ik wel eens: ze moet aan een tuigje! Hoop natuurlijk nooit dat het me overkomt dat ik haar kwijt raak, maar dan heeft ze hopelijk zo’n prachtige armband om snel weer thuis te zijn!! Groetjes Elvira

 • Reply Nathalie Mulck 5 juni 2015 at 22:09

  wat handig , en deze zijn nog stoer ook ! heb nog nooit van die armbandjes gebruikt maar laatst waren we bij een traktorshow met het hele gezin en daar was het zo druk, was bang dat ik ze kwijt zou raken, heb toen met een balpen mijn telefoonnummer op hun armpjes geschreven voor de zekerheid, nou dat vonden ze niet zo leuk van ons, denk dat ze liever zo armbandje omwillen als we ergens naar toe gaan als het druk is.

 • Reply Esther 6 juni 2015 at 10:15

  He die zijn handig, ik was er van de week nog naar op zoek. Zou mooi zijn net voor onze vakantie 🙂

 • Reply Jessy 6 juni 2015 at 10:16

  Leuke actie weer! Doe graag mee! Fijn weekend 🙂

 • Reply Yvonne 6 juni 2015 at 10:22

  Wat handig!! En ik vind het ook nog eens leuk uitzien!

  Wij doen graag mee 🙂

 • Reply Kim Kouwenberg 6 juni 2015 at 10:25

  Ik doe graag mee met deze win actie… Geweldige uitvinding

 • Reply Janske 6 juni 2015 at 11:55

  Ik die graag mee! Nu Lola bijna gaat lopen hebben we het er toevallig over gehad wat we willen voor haar als we haar ergens mee naartoe nemen. Deze armbandjes zijn super handig daarvoor. Lola is ontzettend nieuwsgierig dus het zal me niets verbazen als die straks een keer kwijt is. .. Dan is zo’n armbandje wel heel erg fijn!

 • Reply Riz 7 juni 2015 at 13:29

  Ik doe graag mee met deze leuke win actie!!! Mijn zoontje heeft net z’n eerste stapjes gezet, dus komt straks zeker van pas!

 • Reply Elvera 12 juni 2015 at 14:33

  altijd leuk een winactie en ondanks dat mijn meisje Elize al vier is. is het superhandig. Elize vindt het ook altijd erg leuk om de flimpjes te kijken van kleine Elize zoals ze zelf noemt hahaha

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.