ER OP UIT EVENTS SHOPPEN

Uittip: Feel good & Shop Event 2017!

26 maart 2017

Het weekoverzicht van deze week, ofwel de Snapshot Sunday, komt later vandaag online. Eerst heb ik namelijk een tip voor een super leuk uitje. Vandaag nog geen plannen? overweeg dan zeker een bezoekje aan het Feel good & Shop Event in Veghel. Ik was er gisteren en heb zoveel toffe spulletjes gezien van leuke webshops! Vandaag is de tweede en laatste dag dat je kunt gaan, dus grijp je kans.

Op het moment dat ik dit blogje zit te tikken ben ik net thuis. Moe, van het vele struinen langs alle standjes (er zijn dit jaar meer dan 100 deelnemers!) maar vooral voldaan van alle leuke bekende webshops die ik nu ‘in het echt’ heb gezien, enthousiaste eigenaars die ik heb gesproken, maar ook de (door mij) nog niet ontdekte pareltjes in de wereld van online shoppen.

Toen Janske me haar dilemma voorlegde omdat haar moeder op het laatste moment niet meekon en zij en haar zusje daardoor geen vervoer zouden hebben, stelde ik direct voor dat ze wel met mij mee konden rijden. Zo hadden we een gezellige heen- en terugrit en zijn we op het event zelf ook gezellig met z’n drieën alle stands af gegaan. Nicole en dochtertje Fay waren ook van de partij en schoven bij de lunch aan. Konden we meteen even bijkletsen!

Ik was op het event aanwezig als blogger en dat betekent natuurlijk dat ik behalve shoppen voor mezelf (nou ja, vooral voor de kinderen eigenlijk) ook heb genetwerkt. Nog niet mijn favoriete bezigheid omdat ik er wat onzeker in ben, maar ik heb veel visitekaartjes uitgedeeld en hoop natuurlijk dat daar voor mijn blog weer nieuwe leuke samenwerkingen uit voort kunnen komen.

Wat ik zo leuk vind aan het event is dat de spullen die je normaal alleen via je beeldscherm kunt bekijken, nu uitgestald liggen. De ene shop wist de stand nog mooier in te richten dan de ander. Soms werd ik gewoon naar een stand toe getrokken omdat het er zo mooi uitzag! Ook de gesprekken die ik voerde met een aantal webshopeigenaars vond ik leuk en inspirerend.

Overigens moet ik ook een kleine waarschuwing geven. Als je er rondloopt zie je zoveel moois dat je alles wel wilt hebben… Onze strategie was om eerst een ronde te maken langs alle stands en te onthouden wat we graag wilden kopen, om aan het eind te bepalen waar we naar teruggingen om daadwerkelijk te shoppen. Ik moet zeggen dat ik het redelijk binnen de perken heb weten te houden. Een maximum budget met jezelf afspreken is trouwens ook een goede tip. Ik zal vandaag even een fotootje op Instagram plaatsen met mijn aankoopjes. Overigens kun je bij heel veel shops gewoon met PIN betalen. Handig!

Ben jij toevallig ook naar het Feel good & Shop Event geweest of ga je vandaag nog? Ik ben heel benieuwd!

 

6 Comments

 • Reply Patricia 26 maart 2017 at 08:39

  Kun je het vergelijken met Flavourites live? Dan ga ik ‘m voor volgend jaar onthouden. Veghel is stuk dichterbij dan Amsterdam tenslotte 😉

 • Reply Essma 26 maart 2017 at 09:27

  Jammer dat ik dat niet kan meemaken 😞…erg leuk zeg!

 • Reply Nicole 26 maart 2017 at 09:38

  Ik heb me zelf meer gericht op het feel good gedeelte dan op het shop gedeelte. Die kans kreeg ik niet met de peuter haha. Maar het was een fantastische dag en inderdaad echt wel een aanrader om heen te gaan!

 • Reply Jodi - liefthuis 26 maart 2017 at 10:55

  Mega leuk maar vind de entree wel hoog. Als je samen met partner en kind gaat ben je al 25 euro kwijt. Dat houdt me toch beetje tegen al lijkt het me super leuk

 • Reply Bregje 26 maart 2017 at 13:37

  Volgend jaar gaan we zeker samen!! ❤

 • Reply Janske 26 maart 2017 at 14:06

  Het was erg gezellig! Nog bedankt hè 😘

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.