ER OP UIT

Theo Maassen – Met alle respect (review)

23 april 2012

Donderdag 19 april 20.00 uur, Chassé theater Breda. De allernieuwste show van Theo Maassen met als titel ‘Met alle respect’. Ik wil jullie graag een review geven van deze voorstelling. Omdat ik wil dat zoveel mogelijk van jullie deze voorstelling in het theater gaan bekijken, zal ik proberen dat te doen zonder al teveel van de inhoud weg te geven.

Wie Theo Maassen eerder aan het werk heeft gezien, weet waar hij goed in is. Bizarre wendingen, rake grappen, (veel) seks, zijn elementen die ook in ‘Met alle respect’ volop aan bod komen.

Net als in zijn vorige programma ‘Zonder pardon’ moet Nederland het ook in zijn nieuwste show ontgelden. Met zijn 45 jaar liggen Theo’s beste jaren achter hem, maar dat geldt net zo goed voor ons land. De klaagzang over onze maatschappij en zijn eigen midlifecrisis, de leeftijd waarop iemand volgens hem min of meer ‘af’ is, zijn gedurende de twee uur durende voorstelling perfect in elkaar verweven.

Theo’s timing is zoals altijd briljant. Haast elke zin die hij begiint, mondt uit in een geniale grap. En dat deed niets af aan de rode draad van zijn verhaal. Door zijn jongensachtige manier van vertellen raak je vanaf de eerste minuut geboeid en zorgt er bovendien voor dat hij met redelijk grove grappen wegkomt.

Mocht je het nog niet gemerkt hebben, ik ben fan. Van Theo maar zeker ook van zijn nieuwste programma. Kaarten zijn redelijk snel uitverkocht, maar hier vind je zijn speeldata tot en met half juni.

Tip: Bij de meeste grotere theaters is het mogelijk om voordat het theaterseizoen in september begint, je in te schrijven voor een loting van de voorstelling(en) van je keuze. Zeker handig voor de populaire theatergrootheden die normaal gesproken snel zijn uitverkocht!

2 Comments

 • Reply Kim 23 april 2012 at 21:57

  Ik ben ook fan :). Het was een erg goede show!

 • Reply Johan de Groof 5 juni 2016 at 01:44

  Vanavond de show op tv gezien. Erg genoten! Al heb ik wel het beeld uitgezet en alleen maar naar het geluid geluisterd.

  Ik vind positieve discriminatie over het algemeen een goed ding. Maar om nu een camera man aan te nemen die nog het meeste wegheeft van een spastische Stevie Wonder, vind ik wat ver gaan.

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.