CHALLENGE ER OP UIT

Sneeuwpret

15 januari 2013

Al sinds ik me kan herinneren ben ik dol op sneeuw. Als Erwin Krol riep dat er sneeuw zou komen, had ik bij wijze van spreken mijn snowboots al aan. Hoewel het gisteravond op veel plekken al wit was, viel Eindhoven (helaas voor mij) buiten de boot. Maar vanochtend kwam daar verandering in. Als een klein kind liep ik toen ik wakker was meteen naar het raam om naar buiten te kijken. En jawel: SNEEUW!

Nadat manlief naar zijn werk was vertrokken, ben ik eerst braaf aan de studie gegaan. Maar na de lunch vond ik het de hoogste tijd om mezelf buiten te wagen. Wij hebben het geluk dat er achter ons huis een groot park ligt, dus ik besloot daar even een wandelingetje te gaan maken. Uiteraard nam ik mijn iPhone mee, want mooie winterse taferelen moeten worden vastgelegd.

En mooi was het. Het enige dat nog ontbrak was de zon. Die maakt de sneeuw dan altijd nog een tikkeltje witter dan die al is. Maar, begrijp me niet verkeerd, ook zonder zon was het prachtig. Toen mijn rondje erop zat kwam ik via de tuin binnen en bedacht ik me opeens dat ik voor mijn Day Zero Project nog een sneeuwpop moest maken. En wat zou daarvoor een beter moment zijn dan nu? Hup, meteen aan de slag dus. En dat viel nog niet mee! Ik dacht dat je in een mum van tijd zo’n grote sneeuwbal gerold had, maar ik heb er volgens mij dik een half uur over gedaan om deze (toch iets kleiner dan ik hoopte) sneeuwpop te maken. Maar… mijn doel is bereikt.

Heb jij ook van het winterse weer genoten? Of hou je niet van sneeuw?

 

3 Comments

 • Reply Mieke 15 januari 2013 at 19:56

  Hier ook een die-hard sneeuw fan! Ik hoop morgen ook een sneeuwpop te maken. 🙂

 • Reply Bianca 15 januari 2013 at 21:31

  leuke foto’s, ik hou ook wel van sneeuw, maar dan moet er wel een dik pak liggen.

 • Reply Marcella 15 januari 2013 at 22:59

  Ik woon in het noorden, het is het gewoon grauw en grijs. Er is helemaal geen sneeuw gevallen!

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.