ER OP UIT SHOPPEN

Save the date: Feel good & Shop Event 2017!

11 februari 2017

Zet maar vast een groot kruis in je agenda bij het weekend van 25 en 26 maart. Dan vindt namelijk een van de leukste feelgood-, lifestyle- en shopevents van Nederland plaats: het Feel good & Shop Event. Toffe webshops bieden hun spulletjes aan, je kunt genieten van bites & drinks bij hippe foodtrucks en… ik ben er ook! 

Het Feel good & Shop Event vindt net als de twee vorige edities plaats op het terrein van de CHV Noordkade in Veghel. Zelf ben ik als bezoeker bij de eerste editie aanwezig geweest en ik vond het enorm leuk opgezet. Ik werd er trouwens ook heel hebberig van, want de ene na de andere toffe webshop is er live te bezoeken.

Shop ’till you drop

Net als de voorgaande edities is er een mooie line-up van meer dan 100 webshops uit Nederland en België. Wat vind je er dan zoal? Producten op het gebied van fashion, modeaccessoires, lifestyle, reizen, stationery, wonen, styling en nog veel meer. Alles voor de moderne vrouw, die houdt van gezelligheid en graag op de hoogte blijft van de laatste trends. Trommel dus je beste vriendin, je zus, of je moeder op en kom samen gezellig shoppen en laat je verrassen door wat je ziet. Bekijk ook vooral even de lijst met deelnemende shops.

Dit jaar heb ik mazzel, want ik ben uitgenodigd om als blogger op het event aanwezig te zijn! Je begrijpt, daar hoefde ik niet lang over na te denken. Ik zal dus op zaterdag 25 maart de hele dag op het event rondlopen. Om te kletsen met deelnemers, inspiratie op te doen voor mijn blog en uiteraard om heerlijk te shoppen!

Kom jij ook?

Beide dagen kun je van 10.00 tot 18.00 uur naar hartenlust shoppen en inspiratie opdoen aan de Noordkade in Veghel. Bestel je entreeticket alvast via www.feelgoodshopevent.nl. Tickets zijn verkrijgbaar voor € 7,00 (volwassenen) en € 5,00 (kinderen 4 t/m 10 jaar) en geldig op 1 dag, zaterdag 25 of zondag 26 maart. Op de dag zelf kun je ook een entreebewijs kopen aan de kassa. Prijzen zijn dan € 10,00 / € 7,00 voor kinderen 4 t/m 10 jaar. Ticketprijzen zijn exclusief servicekosten.

Ben jij weleens op het Feel good & Shop Event geweest? En ben je van plan dit jaar te gaan? Kom even hoi zeggen als je me toevallig ziet zitten of lopen. Vind ik leuk!

3 Comments

 • Reply Nicole 11 februari 2017 at 10:22

  Ja tot nu toe elk jaar als blogger gegaan en dit jaar als bezoeker. Benieuwd hoe ik het nu ga vinden.. Gaan we gezellig samen 😍

 • Reply Karin 11 februari 2017 at 16:25

  Klinkt superleuk!

 • Reply Marilyn 19 maart 2017 at 23:21

  Kom vooral ook gezellig langs bij stand 71 Little King Arthur. Van harte welkom!! Tot zaterdag. Groetjes Marilyn

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.