ER OP UIT PRETPARK

Eindelijk weer naar de Julianatoren! *

28 juni 2019

Dat het even geleden was wist ik wel, maar dat we inmiddels driekwart jaar verder zijn had ik ook weer niet verwacht. Lise vond ons vorige bezoek aan de Julianatoren in Apeldoorn zo leuk dat ze maar bleef vragen wanneer we er weer naartoe zouden gaan. Afgelopen zondag was het dan eindelijk zover!

Het belooft 29 graden te worden, dus heb ik gezorgd voor voldoende water, broodjes, fruit, zonnebrillen, een hoedje voor Quinn en zonnebrandcrème. Het is vanuit hier een ritje van een uur en een kwartier. Lise valt al snel in slaap maar Quinn, die het juist wel kan gebruiken om even te powernappen, blijft uiteraard wakker.

Aangekomen bij de Julianatoren worden we naar P2 gestuurd. Wat betekent dat de hoofdparkeerplaats al vol staat. Even houd ik mijn hart vast, want lange wachtrijen wil je, zeker met dat warme weer, echt niet. Maar als we het park op lopen vind ik het allemaal nog wel meevallen met de drukte. Bij de meeste attracties moeten we een minuutje of vijf wachten, bij andere kunnen we meteen doorlopen.

Shows bij de Julianatoren

Een van de dingen die ik zo tof vind aan specifiek dit pretpark zijn de shows die er dagelijks te zien zijn. Natuurlijk zijn er shows van muizen Jul en Julia, waaronder de openingshow voordat het park geopend wordt en het swing- en uitzwaaifeest als de dag er bijna op zit. Maar er zijn ook wisselende andere shows. Dit keer is dat een interactieve minishow van Sesamstraat. Lekker meedansen en -zingen met Bert, Ernie, Elmo en Koekiemonster. Super leuk! De shows zijn trouwens altijd bij de entree van het park inbegrepen. Je hoeft er dus niet apart voor te betalen.

We hebben alle vier een ontzettend leuke dag. Ik vind het een behoorlijke mijlpaal dat de kinderen in veel attracties al met z’n tweetjes kunnen. Quinn moeten we alleen nog even helpen met het in- en uitstappen, maar tijdens de rit staan we dan gewoon langs de kant vol trots toe te kijken. Lise is helemaal door het dolle heen en roept nog voor de rit is afgelopen in welke attractie ze daarna wil.

Voordelig naar de Julianatoren via Ticketveiling.nl

Wij hadden ons dagje Julianatoren te danken aan Ticketveiling.nl. Daar bepaal je zelf de prijs voor je favoriete dagje uit. Dat werkt heel eenvoudig. Je maakt een profiel aan, zoekt binnen een categorie naar je favoriete veiling, plaatst een bod en wie weet is jouw bod het hoogst en win je de veiling! Dit kun je doen via de website van Ticketveiling of via de vernieuwde Ticketveiling app. Je betaalt de gewonnen veiling via je profiel of de link die je per e-mail ontvangt. Direct na betaling ontvang je je vouchers en kan de voorpret beginnen! Naast tickets voor de Julianatoren vind je op Ticketveiling.nl trouwens ook allerlei andere uitstapjes, hotelovernachtingen, wellness, etc. Er is voor ieder wat wils!

Ben jij al eens bij de Julianatoren geweest?

*Disclaimer

1 reactie

  • Reply Jolanda 28 juni 2019 at 14:02

    Ja, 2x geweest en inderdaad superleuk! Klopt, samen in een attractie vond ik ook een mijlpaal. Leuke foto’s.

  • Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.