ER OP UIT

Première Peppa Pig Live! – Verrassingsfeest

12 februari 2019
peppa pig live

Door gastblogger Eke – Afgelopen zondag mocht ik samen met mijn bijna vijfjarige Max namens Moonoloog naar de premiere van Peppa Pig Live! – Verrassingsfeest in het Zaantheater te Zaandam. Het ideale uitje voor onze regelmatig terugkerende moeder en zoon-date: Max&Mamma-dag!

Van Hoorne Entertainment

Peppa Pig Live! – Verrassingsfeest is een interactieve familieshow en een productie van Van Hoorne Entertainment. Zij zijn specialist op het gebied van familie-entertainment. Van Hoorne Entertainment maakt bijzondere en unieke belevenissen met hun 70 medewerkers. Zo produceerden zij Hans & Grietje De Musical, Sneeuwwitje De Musical, Rapunzel De Musical, Woezel & Pip, Brandweerman Sam en Thomas de Stoomlocomotief. Ook zijn er diverse tv-programma’s te zien bij RTL Telekids zoals Fien & Teun, Jul & Julia en Zoë & Silos. Maar misschien ken je Van Hoorne Entertainment ook wel van het vorig jaar geopende Avonturenboerderij Molenwaard.

Verrassingsfeest

In de voorstelling Peppa Pig Live! – Verrassingsfeest is het feest want Peppa is jarig. Dit viert ze niet alleen met Mama Big, Papa Big en broertje George, maar ook Suzy Schaap, Pedro Pony en Henkie Hond vieren het feest mee. Uiteindelijk is er een verrassing voor Peppa en schiet Meneer Stier te hulp. Zelfs Meneer Aardappel komt langs om het een feest om nooit te vergeten te laten worden. Er zijn meezingliedjes, swingende meedoedansjes, vrolijke varkentjeshumor én grote modderplassen.

We kwamen iets te laat binnen. Het was erg druk onderweg, maar bij aankomst werden we enorm hartelijk en welkom ontvangen en naar onze plaatsen gebracht. Hierdoor hebben we helaas wel het versieren van de verjaardagmutsen vooraf aan de voorstelling gemist, maar dit hebben we na afloop in kunnen halen.

Vanaf het moment dat we zitten, kijkt Max vol adoratie naar het podium. Hij zingt de liedjes allemaal mee, klapt hard als dit nodig is en vraagt na afloop zuchtend: “Is het nu al afgelopen?”. Gelukkig mocht hij samen met andere kindjes op het podium klimmen om op de foto te gaan met de cast.

Na afloop kunnen we met rode wangen nagenieten in de foyer, er staan tafels vol drinken en mochten toch de feestmuts maken. Vol verhalen wandelen we naar de auto, wat was dit leuk en zo voor herhaling vatbaar! Bedankt Van Hoorne Entertainment en Monique dat we hierbij aanwezig mochten zijn.

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.