ER OP UIT

Op (mini)vakantie met mijn blogvriendinnen!

8 september 2018

Terwijl ik dit schrijf staat mijn koffer klaar en wacht ik tot M en Lise thuiskomen. Quinn ligt fris gedoucht in bed en zie ik waarschijnlijk niet meer vandaag. Samen met Charlotte en Janske rijd ik over een uurtje richting Limburg. Eenmaal daar sluiten ook Bregje, Nicole, Laura en Marij aan. Zeven bloggende moeders op stap zonder man en kinderen. Zou dat wel goed gaan?!

Bovenstaande foto is uiteraard een oudje, van ons dagje Roermond vorig jaar. Bovendien kan Geertje (wel op de foto) er helaas niet bij zijn en is Marij geen blogger (meer). Desalniettemin gaan we er een super gezellig weekend van maken. Als je dit leest hebben we onze eerste avond en nacht er al op zitten. Met als diner de tomaten-groentesoep van Bregje en aansluitend een escaperoom! En ik gok zo dat er na afloop nog flink geborreld is in het huisje.

Vandaag krijgen we een rondleiding over het park en vanavond zijn we uitgenodigd om met z’n allen ergens te gaan dineren. Waar precies verklap ik nog even niet, want er komt uiteraard nog een blog aan over dit weekend. Kun je nou echt niet wachten om onze avonturen en hilariteit van dichtbij te volgen, dan raad ik je aan even op Instagram te kijken, en dan specifiek Instagram Stories. Ik ga mijn best doen om daar zoveel mogelijk te delen!

O ja, en hopelijk geheel overbodig: ik ga de kinderen en M natuurlijk enorm missen. Maar ik ga ook onwijs genieten van de me-time tijdens dit weekend. Zondagmiddag kom ik weer thuis om te knuffelen!

Ga jij weleens met een groep vriend(inn)en een weekend weg?

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.