ER OP UIT PERSOONLIJK

Hier aan de kust…

6 augustus 2011

We hebben er nu exact een week vakantie op zitten. Onze caravan staat 100 meter van zee en tot nu toe heeft het zonnetje zich nog elke dag laten zien. Klinkt ideaal, toch? Nou, dat is het eigenlijk ook wel! Chiel en ik zitten nu even bij Mc Donalds Middelburg, vanwege de gratis Wifi (echt, ik <3 gratis Wifi). Ik moest online nog even het een en ander regelen en aangezien het buiten nu pijpenstelen regent, is dat perfecte timing geweest.

Oorspronkelijke plan was om na het internetten hier de stad even in te duiken om een hapje te eten, maar toen ik al die mensen met Happy Meals en Big Macs voor hun neus zag, had ik eigenlijk ook wel zin in ordinair Mc Donalds-voer. En zo geschiedde. Net nog een Mc Flurry als toetje gehad, dus ik kan er weer even tegenaan.

We hebben er dus nu een week op zitten, maar hebben nog tot volgende week zaterdag. Nog een lekker weekje voor de boeg dus! Het weerbericht voorspelt iets minder goed weer dan deze week, maar daar trekken we ons lekker niks van aan. Het Zeeuwse zonnetje heeft al meerdere keren bewezen dat Piet Paulusma het niet bij het rechte eind had. Dat bruine kleurtje, dat al flink aanwezig is, kan ik dus lekker nog verder bijwerken. Lekker toch, als dat het enige is waar je aan hoeft te denken?

Ondertussen lees ik veel, hebben we al heel wat afgefietst en zijn er vrienden op bezoek geweest. Donderdagavond brachten we een bezoekje aan ons vaste café in Renesse, waar de Jongens van Jeweetwel optraden, dezelfde band als we voor onze bruiloft geregeld hadden. Vorig jaar rond deze tijd zagen we ze voor het eerst en dachten meteen, die moeten we zien te regelen! Dat is dus gelukt en toen we op het aanvraagbriefje naast een titel en artiest ‘bruidspaar Orangerie den Bosch schreven, wisten zij ook meteen weer hoe mooi die avond toen was.

Tot nu toe is het alleen woensdag wat minder weer geweest en laat slecht weer nou tegelijkertijd ideaal shopweer zijn. We reden daarom met ons autootje naar Goes. Ik was er nog nooit geweest, maar verbaasde me over het aantal leuke winkels en de gezellige straatjes waarin ze zich bevonden. We zijn beide goed geslaagd en met een volle kofferbak weer terug naar de camping gereden. Daar was het inmiddels grotendeels opgeklaard, waardoor we nog lekker buiten konden eten en als afsluiter een wandelingetje over het strand maakten.

Ik denk dat je het uit bovenstaande wel kunt opmaken, maar wij vermaken ons prima hier! Zo, ga ik nu weer verder genieten…

1 reactie

  • Reply Annouska 20 augustus 2011 at 20:57

    Oh wat een heerlijke vakantie en het weer is inmiddels ook super. Geniet er nog even van..

  • Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.