ER OP UIT OUDERSCHAP

Het gaafste jumpfeestje bij Jumpsquare Eindhoven *

15 november 2023
Twee meisjes op een balk bij jumpsquare eindhoven

Dit jaar wordt Lise tien jaar. Dat mag natuurlijk niet zomaar voorbijgaan. In de aanloop naar ‘de grote dag’, vierde Lise alvast een feestje voor haar vrienden. We hebben de afgelopen jaren al heel wat verschillende feestjes gevierd. Van een kinderfeestje thuis, in de binnenspeeltuin en vorig jaar gingen ze de uitdaging aan in een kids escaperoom. Dit jaar wist ze niet zo goed wat ze wilde, maar toen ik haar vertelde dat Jumpsquare ons had uitgenodigd voor een jumpfeestje wist ze het meteen: dit wil ik! Vorige week woensdagmiddag was het zover.

Vier je een kinderfeestje bij Jumpsquare dan zijn actie en fun elementen die in elk geval niet zullen ontbreken. Ik was zelf een hele tijd geleden eens één keer in een (ander, veel kleiner) trampolinepark geweest, dus voor mij was het een beleving op zich. Overal waar je kijkt zijn trampolines, maar er zijn ook andere obstakels en zelfs heuse ‘attracties’. Meer dan genoeg om je helemaal uit te kunnen leven dus.

Kinderfeestje bij Jumpsquare

Bij binnenkomst worden we welkom geheten en naar de bovenverdieping begeleid. Daar staan gedekte tafels voor de verschillende gezelschappen en feestjes die net als wij hebben gereserveerd. We krijgen bonnen voor limonade en waterijs en kunnen alvast onze bestelling voor het avondeten doorgeven. De kinderen geven hun schoenmaat door en even later worden alle sokken gebracht. We krijgen ook allemaal een armbandje dat we moeten dragen zodat het personeel kan zien wanneer we aan de beurt zijn en ook wanneer we de arena weer moeten verlaten.

De sokken hebben een speciale anti-slip onderkant zodat je veel grip hebt tijdens het jumpen, rennen en klimmen. Als jarige ontvangt Lise ook nog een leuke Jumpsquare-tas. Dan is het tijd voor de cadeautjes! We hadden thuis al wafels versierd, maar besloten de cadeautjes mee naar Jumpsquare te nemen. Ik wist dat we eenmaal daar een half uur moesten overbruggen tussen binnenkomst en het jumpen, dus dat was een perfect moment voor het geven van de cadeautjes. Lise is enorm verwend!

Tijd om te jumpen

We moeten na de cadeautjes nog even wachten tot ons tijdslot begint. Voor de kinderen best een beetje lastig, want er is boven niet zoveel te doen. Uiteindelijk vermaken ze zich nog even met tikkertje en kijken ze alvast naar de trampolines en overleggen wat ze allemaal willen gaan doen als het zover is. Gelukkig mogen ze voor ze het weten naar beneden. Bij ons arrangement is 60 minuten jumpen inbegrepen, maar je kunt ook kiezen voor 90 of 120 minuten jumpen. De totale duur van het feestje wordt daarmee uiteraard langer. Wij hebben een programma van 2,5 uur en wat mij betreft is dat een prima duur.

Eenmaal op de vloer krijgen de kids eerst een korte instructie van een van de medewerkers. Wat mag wel, wat mag niet en waar moet je rekening mee houden en voor uitkijken? Goed dat ze dit doen, vind ik. Daarna mogen de kinderen los. En ik mag mee! Natuurlijk om foto’s en filmpjes te maken, maar natuurlijk ga ik de uitdaging ook niet uit de weg en probeer ik de meeste dingen ook even uit. Stiekem vind ik het erg leuk, al merk ik wel dat ik veel minder durf dan die kids. Gedachten als ‘kan ik dat nog wel?’ en: ‘zou dit goed gaan?’ gaan door mijn hoofd als ik overweeg sommige obstakels te nemen.

Frietjes eten

Als iedereen is uitgesprongen verzamelen we weer aan tafel. Daar kletsen we wat na over het jumpen en voor we het weten wordt er een groot dienblad aan met frietjes en snacks gebracht. Ik snel me naar beneden om twee kannen limonade te halen en dan kunnen we aanvallen. Het is te merken: jumpen maakt hongerig! Na het eten vliegen de kids alle kanten op, maar ik heb nog een troef achter de hand. Als iedereen zijn of haar sokken en schoenen weer aanheeft, deel ik ijsjes uit. Een lekker fris waterijsje voor wat welkome verkoeling voor de verhitte snoetjes.

Zo komt er een eind aan een gezellige, actieve en feestelijke middag. Lise genoot met volle teugen en zei de volgende ochtend nog dat ze het echt een heel leuk feestje vond. Missie geslaagd dus! 🙂

Heb jij weleens een kinderfeestje gevierd bij Jumpsquare?

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.