ER OP UIT PERSOONLIJK PLOG

Herfstvakantie in Zeeland

1 november 2015

Het was je misschien al opgevallen. De Snapshot Sunday, ofwel het weekoverzicht van de afgelopen week, is een keertje niet op mijn blog verschenen. Reden? Ik wilde graag een overzicht maken met foto’s van onze herfstvakantie in Zeeland. Dat én een weekoverzicht leek me een beetje duppelop, dus vandaar een overzicht in foto’s van een heerlijke midweek op het Roompot Beach Resort in Kamperland!

zee1

We kwamen maandag aan met heerlijk weer. Omdat we pas om 15.00 uur ons huisje in mochten, besloten we eerst lekker te gaan lunchen op het park. Daar waren we wel aan toe! De rest van de middag zijn we in en rond het huisje gebleven. We hadden een speeltuin voor de deur. Je kunt wel raden dat Lise dat helemaal geweldig vond! Het huisje bevond zich ook nog eens vlakbij de jachthaven met daarnaast de Oosterschelde. Een prachtig uitzicht! Ik ben tegen zonsondergang even het strand op gelopen en genoot van de rust en prachtige kleuren. Ik hou zo van de zee!

zee2

Dinsdag besloot Lise lekker uit te slapen. Ondanks de wintertijd, was ze na negen uur nog niet wakker! Zo lief als je dan komt kijken op haar kamertje en ze nog zo lekker ligt te tukken… 🙂 Na het ontbijt gingen we met z’n drietjes naar Middelburg. We vinden dat een heel gezellige stad en wilden graag wat shoppen. Lise vond de winkel met het speelhuisje (uiteraard) het allerleukst. Het was net als maandag prachtig weer, dus ook daar genoten we van!

zee3

Dinsdagavond kregen we bezoek van oom Eric, die ook woensdag nog een dagje bij ons bleef. Super gezellig! Lise speelde in het speeltuintje, we zijn gaan zwemmen in het subtropisch zwemparadijs op het park en voor het avondeten gingen we naar Beachclub Lekker in Vrouwenpolder, wat echt een super aanrader is, zeker met kleine kinderen. Er is volop speelgoed en een lekkere lounge met open haard! En -ook niet onbelangrijk- het eten dat ze serveren is erg lekker.

zee4

Donderdagochtend reden we weer naar het strand. Het waaide behoorlijk, dus we waren lekker uitgewaaid! Daarna nog even een drankje gedronken in de beachclub, zodat Lise even lekker kon spelen. Rond lunchtijd kwamen mijn ouders langs. Ze hadden broodjes meegenomen, dus we konden meteen aan tafel toen ze er waren! M moest helaas donderdagmiddag ‘even’ naar huis, omdat hij een diner had met zijn werk. Mijn ouders stelden voor dat we lekker samen iets leuks gingen doen die middag, waarna M naar huis kon rijden. Het werd Goes. Eerst heb ik samen met M wat gewinkeld en toen hij weg moest, ben ik zelf nog even doorgegaan. Goed geslaagd, met name bij VILA! Mijn vader is me heel luxe met de auto komen ophalen toen ik was uitgewinkeld.

Die avond wilden mijn ouders Lise en mij ergens mee naartoe nemen om een hapje te eten. We konden maar lastig bepalen waar we dan heen zouden moeten en uiteindelijk stelde ik voor om wederom naar de beachclub te gaan. Ik wist immers dat het eten er lekker was, dat Lise zich er goed kon vermaken en vond het bovendien een heel sfeervolle locatie. Gelukkig konden mijn ouders dat na afloop alleen maar beamen! Toen Lise in bed lag, reden zij terug naar Eindhoven en had ik de rest van de avond voor mezelf. Ook wel heerlijk! M was er pas rond twaalven weer en ik was blij dat hij weer heelhuids terug was.

zee5

En vrijdag was helaas alweer de laatste dag van onze minibreak. De foto op het strand maakten we donderdagochtend nog. De vrijdag begon met inpakken en schoonmaken. Niet mijn meest favoriete bezigheden en ook altijd meer werk dan ik vooraf inschat. Een half uurtje te laat checkten we uit. Gelukkig hadden we de hele dag nog wel toegang tot het zwembad, dus na het inchecken namen we een duik. Het was een stuk rustiger in het zwembad dan woensdag, dus dat was wel prettig.

We aten als lunch nog een flinke hamburger op het park en in een drukke middagspits reden we naar huis. Mijn lieve broertje kwam met verse pasta langs en last minute besloten we nog mee te lopen met de andere kindjes in onze straat, waar Halloween werd gevierd. En dat was dus onze minivakantie. Ik heb echt een heerlijke tijd gehad en flink genoten en ik weet zeker dat dat voor M en Lise ook geldt!

Wat hebben jullie deze herfstvakantie gedaan?

6 Comments

 • Reply Saskia 1 november 2015 at 21:47

  Dat klinkt als een heerlijke vakantie! Strand en zee is altijd goed.

 • Reply Mieke 1 november 2015 at 22:44

  Wat een gezellig weekje hadden jullie!
  Ik ben nog nooit in Beach Club Lekker geweest… Misschien binnenkort toch maar eens verandering in brengen! 🙂
  Oh, en dat speelhuisje in die winkel in Middelburg herken ik… Echt een super leuk winkeltje! Onze meiden gaan ook altijd meteen in dat speelhuisje spelen.

 • Reply Mama van Vesper 2 november 2015 at 18:26

  mooie foto’s zeg! Wij hebben deze week herfstvakantie!

 • Reply Carolien 2 november 2015 at 22:12

  Leuk dat jullie weer in Zeeland waren en ja Middelburg is inderdaad gezellig, maar ik ben natuurlijk bevooroordeeld. Komen jullie ook in de herfstvakantie? Dan is er een ijsbaan (Middelburg Winterstad) op de Markt!

 • Reply Tamara 3 november 2015 at 10:07

  Wat een heerlijke week en erg lekker weer!

 • Reply Marjolein 3 november 2015 at 20:16

  Ik ben dol op Zeeland! Wij waren er in de zomervakantie! Wat vond je van het resort? Aanrader?

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.