ER OP UIT

GuestHouse Hotel | Overnachten op een steenworp afstand van de Efteling *

2 mei 2018

Als je me vraagt naar mijn favoriete dagje uit zeg ik zonder twijfel: de Efteling! Meestal gaan we gewoon een dagje, maar laten we eerlijk zijn. Een bezoekje aan de Efteling is zoveel meer ontspannen als je er een overnachting aan vast kan koppelen. Die luxe hebben we ook al een aantal keer gehad! Sinds kort is er in Kaatsheuvel, op een steenworp afstand van de Efteling, een geheel nieuw hotelconcept verrezen: GuestHouse Hotel. Ik vertel je er graag meer over.

Wil je na een vermoeiende dag in de Efteling graag in Kaatsheuvel overnachten, dan kun je in het GuestHouse Hotel terecht voor verschillende Efteling arrangementen. Naar gelang de periode dat je wilt blijven (van 1 dag parkentree en 1 overnachting tot en met 2 dagen parkentree en 2 overnachtingen) kies je voor arrangement small, medium, large of extra large. Je ziet meteen of de periode van je voorkeur nog beschikbaar is. Ontbijt is bij de prijs inbegrepen en kinderen onder de vier jaar overnachten gratis (en mogen ook gratis de Efteling bezoeken).

Er zijn kamers van 2 tot en met 8 personen, dus er is voor jouw gezelschap altijd wel een geschikte kamer te vinden. Toen ik eens rondneusde op de website van GuestHouse Hotel viel het me op hoe prachtig de hotelkamers zijn ingericht. Dit heb ik echt nog nooit ergens anders gezien. Super tof!

Restaurant GuestHouse Kitchen

Snak je na een lange dag Efteling naar een vers bereide maaltijd, dan vind je op slechts zes minuten lopen van de Efteling restaurant GuestHouse Kitchen. Je kunt hier natuurlijk eten als je een kamer hebt geboekt in het hotel, maar ook als je nog even gezellig wilt eten voor je aan de terugweg begint, ben je er van harte welkom.

Het restaurant hanteert een nieuw concept om voedselverspilling tegen te gaan. Zo worden onverkochte maar dagverse producten ingekocht bij de naastgelegen Albert Heijn en in het menu verwerkt. Met een etentje in het restaurant draag je dus ook direct een steentje bij aan duurzaamheid.

Als je graag wilt weten hoe jouw maaltijd bereid wordt ben je van harte welkom om een kijkje te nemen in de keuken en een praatje te maken met de chefs. Je krijgt bovendien het recept mee naar huis zodat je het gerecht zelf ook eens op tafel kunt zetten.

Ik ben erg nieuwsgierig geworden naar dit hotel en restaurant. Het klinkt in elk geval veelbelovend!

Lees ook: Naar de Efteling met kleine kinderen? Dit moet je weten!

Combineer jij een bezoekje aan de Efteling ook weleens met een overnachting?

Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met GuestHouse Hotel Kaatsheuvel.

1 reactie

  • Reply Zebrazonderstrepen 2 mei 2018 at 06:55

    Wat een knap hotel. Wauw

  • Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.