ER OP UIT FAVORIET OP VRIJDAG PERSOONLIJK

Friday Favourites #5

15 februari 2013

De week is voor mijn gevoel voorbij gevlogen! Waarschijnlijk doordat het tot en met dinsdag nog min of meer carnaval was en ik de rest van de week vooral bezig ben geweest met het huishouden en het maken van een opdracht voor school.

Vorig weekend was het dus nog carnaval. Maandagavond zijn we voor de laatste keer gegaan. Toen trad onze favoriete coverband allertijden ‘Lijn7’ op in de tent op de Markt. Het is dan altijd meezingen geblazen en dat is erg gezellig. Die avond gebruikte ik ook voor het eerst in mijn leven oordopjes. Het was even wennen, maar eerlijk is eerlijk: ik had geen suizende oren na afloop!

Dinsdagavond stond ik nog in carnavalsoutfit te XCO-en (kun je me vinden op de foto?), maar vanaf woensdag begon het normale leven weer. En hoe, want ik besloot een dagje in de bieb aan die schoolopdracht te werken. Morgen ga ik een presentatie houden over een folder over ‘schoolfobie’ die ik in elkaar geknutseld heb.

Ik ben ook weer begonnen aan seizoen 1 van Sex and the City. Manlief wil me heel graag een keer meenemen naar New York, maar zoals je misschien al weet heb ik vliegangst en is dat eigenlijk het enige dat me nog een beetje in de weg zit. Maar door SATC kom ik wel in de stemming, dus wie weet wordt 2013 wel het jaar dat ik dat reisje ga maken…

En gisteren was het natuurlijk Valentijnsdag. Hoewel ik het, als ik erover nadenk, maar commerciële onzin vind, kan ik me toch nooit inhouden een lieve kaart te schrijven en een klein cadeautje te kopen. Een DVD met lekkers en de Lonely Planet pocketversie van New York (ik weet wat je denkt: nu moet ik zo ongeveer wel, haha). Als verrassing nam manlief mij mee uit eten naar een sjiek Italiaans restaurant hier in de stad. Vier gangen en drie uur later stonden we weer buiten. Wat was dat heerlijk! En alsof dat nog niet genoeg was, kreeg ik van de ober ook nog een mooie roos mee naar huis 🙂

Hoe was jouw week?

1 reactie

  • Reply Marcella 18 februari 2013 at 14:37

    Klinkt als een goede week! Leuk dat jullie ook uit eten zijn geweest bij de Itialaan. Wij dus ook, al waren we er iets korter.

    New York is zo gaaf, daar moet je je angst voor opzij zetten hoor! Probeer anders eerst een vlucht naar Barcelona of Valencia, dat is maar een paar uurtjes. Dan ontdek je dat het helemaal niet zo eng is en die 8 uur naar NY ook te doen is.

  • Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.