ER OP UIT FAVORIET OP VRIJDAG MODE PERSOONLIJK SPORT

Friday Favourites #3

25 januari 2013

Zondag besloot ik in de sportschool te gaan hardlopen ipv buiten in de sneeuw en bijbehorende vrieskou. Het was niet hetzelfde, maar al met al een prima alternatief. Ik trok mijn vorige week gekochte H&M-setje aan en liep 5km. Toen was het bijna sluitingstijd en moest ik haasten om nog snel onder de douche te kunnen.

Maandag was een belangrijke dag. Om 10.15 had ik namelijk examen Biopsychologie. Ondanks dat ik echt goed geleerd had, wilden sommige dingen maar niet blijven hangen. Ik weet zeker dat ik een paar vragen helemaal fout heb, maar ik weet ook zeker dat ik er een aantal helemaal goed heb. Dat wordt dus spannend. Binnen vier weken heb ik de uitslag. Na het examen moest ik meteen door naar Tilburg voor een sollicitatiegesprek. Helaas kreeg ik woensdag te horen dat ik niet door ben naar de volgende ronde. Volgende keer beter!

Dinsdag maakte ik een presentatie over Stressmanagement, een opdracht voor Biopsychologie die ik ook nog moest maken en inleveren. Daarna besloot ik te relaxen en keek ik de eerste twee afleveringen van The Carrie Diaries, over het leven van Carrie uit Sex and the City toen ze tiener was. Om eerlijk te zijn vond ik het iets compleet anders dan SATC, nog los van het feit dat de rol van Carrie natuurlijk door een compleet andere actrice werd gespeeld, maar ondanks dat zat ik er wel gelijk in en wil ik sowieso het eerste seizoen een kans geven.

Woensdagochtend ging ik naar de stad om te zien of ik nog wat koopjes in de sale kon scoren. En dat is gelukt! Zo kocht ik een met dons gevulde (en dus heerlijk warme!) jas bij Zara, een enorme sjaal en, jawel, een broek met luipaardprint! In de middag had ik met mijn broertje afgesproken om te gaan schaatsen op natuurijs. Ondanks de sneeuw was het van prima kwaliteit en we hebben een uur heerlijk kunnen schaatsen en ook nog gezellig bijgepraat. ’s Avonds was het tijd voor mijn eerste bachatales. Het ging al best goed en was vooral erg leuk!

Donderdag begon ik de dag sportief, met een uur Bodypump, gevolgd door een uur Body Balance. Daarna kwam een vriendin lunchen en voor we het doorhadden waren we twee uur (en heel veel thee) verder. Goed teken. Trouwens, over luipaardprint gesproken… (is het trouwens panter- of luipaard wat je ziet op de allerlaatste foto?) Donderdagavond keek ik Wie is de Mol in zowel sokken als sloffen met dierenprint. Een toepasselijke combi aangezien ze in deze aflevering op safari gingen.

En vandaag heb ik vooral heel veel spierpijn van gisteren, moet ik nodig wat in het huishouden doen, ligt manlief ziek op de bank en ga ik zo naar een vriendin om te lunchen. Oh en vanavond ga ik naar Nijmegen, naar weer een andere vriendin, om weer eens een avondje ouderwets op stap te gaan. Druk, maar allemaal leuk, dus mij hoor je niet klagen!

Fijn weekend!

4 Comments

 • Reply Mieke 25 januari 2013 at 14:29

  Het was dus nog gelukt met The Carrie Diaries. Mooi! Ik moet de tweede aflevering nog kijken. Ben benieuwd!
  En goed sportief bezig jij!
  Fijn weekend en veel plezier vanavond.

  • Reply Monique 27 januari 2013 at 17:46

   Ik heb ze uiteindelijk via een torrent gedownload, want online kijken lukte me echt niet… Maar dit was eigenlijk ook prima. Ben benieuwd naar aflevering drie! Heb jij twee inmiddels gekeken?

 • Reply Marcella 27 januari 2013 at 16:44

  Klinkt als een goede sportieve week! Hoe was je weekend tot nu toe?

  • Reply Monique 27 januari 2013 at 17:49

   Ja ik ben goed bezig, haha. Mijn weekend is lekker rustig. Vrijdag flink op stap geweest, dus daar gister vooral van bijgekomen. Vandaag de finale van de US Open gekeken en geshopt voor carnaval. En ga zo sushi eten met een vriendin. Zin in 🙂 En het jouwe?

  Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.