ER OP UIT

Een verrassingstripje met Magical Moment *

29 maart 2024

Of ik zin heb om samen met Charlotte een verrassingsreisje te maken in eigen land? Daar hoef ik niet langer dan twee seconden over na te denken. Ik vind het heerlijk om er even uit te zijn, hou van verrassingen én ik hou van quality time doorbrengen met vriendinnen. Met Charlotte ben ik al vaker op pad geweest, dus ik had er alle vertrouwen in dat het een heel fijn tripje zou worden. Denise van Magical Moment stelt voor ons een op maat gemaakte verrassingsreis samen.

Even lekker weg

De weken vliegen voorbij. Soms snap ik niet waar de tijd blijft. Werk, school, de vaste ‘moetjes’, hobby’s, sportclubjes… Als ik bedenk hoe mijn weken normaal gesproken gevuld zijn vind ik het ook niet zo gek dat ze om vliegen. In de weekenden probeer ik op te laden, maar ik ontkom er eigenlijk niet aan ook dan flink wat to do’s aan te pakken. De enige manier om echt even te ontspannen is door van huis weg te gaan. Dat hoeft niet ver of lang, soms is een halve dag in de bossen of een dag in de sauna al genoeg. Maar leuker is het natuurlijk om wat langer weg te zijn. En dat was precies wat Charlotte en ik gingen doen. Twee dagen en één nachtje samen weg, naar bestemming onbekend…

(Zon,) zee en stad

Voordat Denise de perfecte bestemming uit haar hoge hoed tovert, gaat daar wat voorwerk aan vooraf. In een paar simpele stappen doorloop je het Magical Moment-proces en weet zij precies waar jij blij van wordt. Het begint bij het kiezen van een arrangement. Ga je voor ‘Short Stay’ of voor ‘2 nights away’? Wij gingen voor de eerste. Vervolgens kun je nog kiezen hoe luxe je het arrangement wil maken: comfort, premium, deluxe of royal. Kies je voor ‘comfort’ dan boekt Denise alleen de accommodatie met ontbijt en heb je de volledige vrijheid in wat je wilt gaan doen op de bestemming. Bij de andere pakketten zit er 1 of 2 activiteiten bij inbegrepen en een culinaire verrassing. Kies je voor ‘royal’ dan kies je voor extra luxe! Voor ons is een overnachting inclusief ontbijt helemaal prima. We weten al dat we verder vooral willen shoppen en vinden het geen probleem om op locatie op zoek te gaan naar een leuke plek voor lunch, diner of borrel.

Daarna moeten we zelf aan de bak. Denise stuurt ons een uitgebreide vragenlijst zodat ze precies weet wat we leuk vinden. We mogen maximaal 2 provincies uitsluiten, bijvoorbeeld vanwege de afstand of omdat je er zelf woont. Wij geven op de lijst aan van strand en stad te houden. Gelukkig zitten we wat dat betreft heel erg op één lijn. Maar wat het dan precies wordt, dat zal Denise pas vlak voor vertrek onthullen. Spannend!

Unieke bestemming met persoonlijk hotspots en tips

Dan begint het werk voor Denise want met alle info die wij haar hebben gegeven, gaat zij op zoek naar een unieke bestemming en zoekt daar de hotspots en tips in de omgeving bij die er perfect op aansluiten. Zo wordt het dus echt een tripje dat is afgestemd op wat jij leuk en fijn vindt. Wanneer de datum van vertrek nadert, komt er per post een verrassingspakket binnen. Daar begint de echte voorpret, want in dat pakket vind je geheimzinnige enveloppen en een aantal hints over je bestemming. Ook vind je een kaart met coördinaten waarmee je te weten kan komen waar de reis heen gaat en een qr-code die je leidt naar een lijstje met fijne op maat gemaakte tips en hotspots. Echt heel leuk! Je maakt de enveloppen één voor één open en dan… kan het avontuur beginnen!

Struinen, shoppen en slapen in…

De bolusthee en boterbabbelaars in het pakket doen ons vermoeden dat we richting Zeeland zullen gaan en wat blijkt even later? We gaan naar… Vlissingen! Ontzettend leuk, want hoewel ik Zeeland op m’n duimpje ken (ik kom er al van kinds af aan bijna iedere zomer) verveelt het me nooit en vind ik Vlissingen heel fijn vanwege de ligging aan zee en toch de levendigheid van een centrum. Ik mag chauffeur zijn en rijd ons in een kleine twee uur naar die fijne stad aan zee. Omdat we pas in de middag kunnen inchecken, beginnen we met een lunch en een shopsessie, daarna rijden we naar ons hotel. Eenmaal binnen valt onze mond open van verbazing. Wat een gave locatie en unieke kamer! Dit hadden we zelf nooit kunnen vinden. De ramen reiken van onder tot boven en vanuit het bed kunnen we zelfs de zee zien. Mooier kan bijna niet.

Als we onze spullen in het hotel hebben gezet, lopen we terug naar het centrum. De zon schijnt heerlijk, wat een cadeautje! Daarna is het tijd om naar de boulevard te gaan. Een wijntje op het strand gaat er wel in! Avondeten doen we bij Sint Jacobscafé. Daar kun je een grote plank bestellen met allemaal kleine Spaanse en/of Indiase hapjes. Zo kun je lekker lang tafelen en kletsen, daar houden we van!

We sluiten de dag af bij café De Concurrent met een heuse – zo fout dat ‘ie goed werd – sing-a-long-/karaoke-avond. Blogmaatje Charmaine, die heel toevallig in Vlissingen op familiebezoek is, sluit zich bij ons aan en het is leuk en ook best een beetje laat als we uiteindelijk terug naar het hotel gaan.

De kamer is in alle opzichten fantastisch. Fijn bed, heerlijke douche en een wastafel buiten de badkamer zodat de een rustig kan make-uppen terwijl de ander onder de douche staat. Ook staat er een lekkere bank om even te kunnen chillen en zelfs een klein keukenblok, van waaruit Charlotte ’s ochtends de lekkerste koffie-op-bed serveert. Het ontbijt is om je vingers bij af te likken. Pancakes, roerei, croissants en zelfs een mini Zeeuwse bolus… het is maar goed dat ik niet iedere ochtend in een hotel als dit wakker word want ik vind het allemaal even lekker. Als onze buikjes goed gevuld zijn is het tijd om op te ruimen en uit te checken. We laten het hotel achter ons, maar maken er nog een fijne dag van. We rijden eerst naar Middelburg waar we bij ‘De Juf’ een heerlijk taartje eten en wat door de stad struinen.

Omdat het helaas regent en de meeste winkels dicht zijn, besluiten we daarna vast aan de terugreis te beginnen. We maken nog een tussenstop bij Roosendaal en daar scoor ik in de outlet nog een paar fijne kledingstukken met korting. Na een late lunch wagen we ons aan het laatste stuk van de terugreis en nemen we moe maar heel voldaan afscheid. Wat was het fijn om er zo even helemaal uit te zijn! Denise, enorm bedankt voor de goede organisatie en het pareltje dat je voor ons hebt gevonden! Lees vooral ook even de verslag van Charlotte om te lezen hoe zij ons verrassingsreisje beleefde.

Wil jij ook een Magical Moment? Gebruik mijn kortingscode!

Ben je na het lezen van dit blog enthousiast geworden over Magical Moment en zie jij jezelf en jouw vriend(in), geliefde of zus ook wel op zo’n fijne verrassingsreis gaan? Of wil je je moeder eens op een originele manier verrassen voor Moederdag? Wanneer je via Magical Moment een verrassingsreis boekt en bij het afrekenen de code moon24 invult, ontvang je maar liefst € 50 korting op je boeking! De kortingscode is geldig tot en met 30 april 2024.

*Disclaimer

1 reactie

  • Reply Een verrassingsreisje met Magical Moment * | Aukjeswereld 29 maart 2024 at 08:00

    […] Wij hebben in ieder geval genoten van ons verrassingsnachtje en kunnen er weer even tegenaan. Denise, bedankt voor de goede zorgen, het was top! En ben je nog benieuwd naar hoe Monique ons tripje beleefd heeft? Ga dan snel naar haar verslag op Moonoloog.nl. […]

  • Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.