ER OP UIT

Een dagje spelen en zwemmen bij BillyBird Park Hemelrijk *

6 augustus 2018

BillyBird Park Hemelrijk

Vorige week waren wij een dagje te gast bij BillyBird Park Hemelrijk. Het was een uitermate zomerse, zeg maar gerust snikhete, dag. Gelukkig konden we naast een binnen- en buitenspeeltuin ook gebruikmaken van een heerlijk strandbad. We hebben zoveel mogelijk gezien en gedaan en daar heb ik een gezellige video van gemaakt, die je onderaan dit artikel kunt bekijken.

BillyBird Park Hemelrijk ligt in het Brabantse Volkel en is een recreatiepark met een aantal buitenspeelgebieden, een enorme binnenspeeltuin, grote attracties voor de echte avonturiers en een strandbad.

Hoewel ik op een half uurtje met de auto van het park woon, was ik er nog nooit geweest. Hoog tijd dus om daar eens verandering in te brengen dus! We hadden ontzettend veel mazzel met het weer. In de ochtend was het nog niet al te warm en konden we de buitenspeeltuin gaan ontdekken. Toen het ’s middags warm werd zijn we het water in gegaan voor een verfrissende duik. En net voor we weer naar huis reden klommen we tot het topje van Klimberg Hemelaya.

Lees ook: Tips voor peuter-uitjes bij mooi weer

Ik kan nog veel meer vertellen, maar eigenlijk zegt onderstaande video alles. Lekker kijken dus!

Ben jij weleens bij BillyBird Park Hemelrijk geweest?

Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met BillyBird Park Hemelrijk.

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.