DREUMES ER OP UIT LIFESTYLE PLOG

Een dagje naar zee

16 april 2015

zee1

Gisteren ging ik met mijn ouders, broertje en Lise een dagje naar de Zeeuwse kust. Het beloofde prachtig weer te worden, dus ik had er super veel zin in. Mijn vader reed en met z’n vijven pasten we net in zijn auto. Lise en ik werden als laatste opgepikt. Grappig hoeveel spullen je voor een dagje weg meeneemt als er een dreumes bij is. M kon trouwens helaas niet mee in verband met zijn werk. Hopelijk is hij er een volgende keer wel gewoon bij!

Ik zat samen met mijn moeder en Lise achterin. Ik hoopte dat ze wat zou slapen onderweg, maar helaas viel ze pas tien minuten voor we er waren in slaap. Mijn vader besloot nog wat verder door te rijden, zodat ze wat langer door kon slapen. We eindigden in Westkapelle en besloten daar op het strand te lunchen. Toen Lise de zee zag zei ze meteen ‘wow!’. Zo lief! Ze vond het ook geweldig om op het hardere zand rond te lopen en naar de schelpen te kijken.

zee2

Even later besloten we door te rijden naar Vlissingen. Ik wilde graag nog even wat winkels in en we hebben in het zonnetje over de boulevard gewandeld. Ik had er rekening mee gehouden dat er misschien een fris zeewindje zou staan, maar eigenlijk was het heel lekker warm!

Lise viel ’s middags gelukkig nog een keer in slaap. Ondertussen wandelden we van het centrum terug naar de boulevard om even een drankje te drinken met uitzicht op zee. Op zo’n warme dag is er niets lekkerder dan een koude ijsthee! Toen Lise weer wakker was, wandelden we naar strandpaviljoen Panta Rhei voor het avondeten. Lise smulde lekker mee van onze gebakken vis en frietjes en gedroeg zich zó voorbeeldig! Onder het wachten op het eten had ze de grootste lol toen ze met oom Eric in een boekje mocht kijken.

zee3

Na het eten was het helaas alweer tijd om terug naar huis te rijden. Ik had eigenlijk verwacht (en vooral gehoopt) dat Lise meteen knock-out zou zijn zodra we de snelweg bereikten, maar niets was minder waar. Ze was zichtbaar aan het vechten tegen de slaap, maar het lukte haar gewoon niet in slaap te vallen. Ik denk dat het vooral te maken had met het feit dat wij ook achterin zaten en ze op die manier niet genoeg rust had om echt te ontspannen. Goed om te weten voor een volgende keer!

Rond negen uur waren we weer thuis en is Lise, na een flesje melk, snel naar bed gegaan. Het was echt een heerlijke dag!!

zee4

Ga jij weleens een dagje naar zee? En waar ga je dan het liefst naartoe?

5 Comments

 • Reply iooon 16 april 2015 at 09:04

  Dat lijkt me heerlijk, zo je kind zee en strand te zien ontdekken!

 • Reply Tamara 16 april 2015 at 09:15

  Ohhhh ik ben gek op de zee! Mooie foto’s heb je gemaakt!

 • Reply mama van Vesper 16 april 2015 at 10:18

  dat zag er gezellig uit!

 • Reply janske 16 april 2015 at 15:44

  Wat leuk zeg, en wat een leuke foto’s! Ze straalt helemaal 🙂

 • Reply marjon 16 april 2015 at 20:58

  Een heerlijke dag dus… Lise vond het dus ook leuk, fijn! Jammer genoeg wonen wij ver van zee, maar in de zomer gaan we iig naar de zee in Frankrijk.

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.