ER OP UIT PERSOONLIJK PSYCHE

Birthday Girl!

4 maart 2013

 

Bron: Weheartit.com

Jarig zijn. Als kind is je verjaardag de meest speciale dag van het jaar. Je staat de hele dag in het middelpunt van de belangstelling, je mag je vriendjes en vriendinnetjes op iets lekkers trakteren, hebt mooie nieuwe kleren aan en krijgt natuurlijk cadeautjes. De avond ervoor kan je maar met moeite in slaap komen en op ‘de dag’ zit je extreem vroeg rechtop in bed. Eindelijk… het is zover!

Nu ik al lang geen kind meer ben, heeft jarig zijn (gelukkig) niet zo’n heftig effect meer op me. Maar ik moet eerlijk bekennen, terwijl ik dit stukje zit te typen begint er toch stiekem wat te kriebelen. Over tweeënhalf uur is het namelijk officieel 5 maart 2013. De dag dat ik 28 word.

Dat doet me stil staan bij het feit dat ik hiervoor dus al 27 keer mijn verjaardag heb gevierd. Een bizar idee, niet? Maar, ik moet eraan geloven. Morgen wordt de 28e keer. Acht-en-twintig gewoon! Zouden mensen me dan echt allemaal ‘u’ gaan noemen? En die eerste grijze haar, zou die het komende jaar al komen of laat die me nog even met rust? De tijd zal het leren.

Komende zaterdag vieren we het pas echt, omdat de man die dag ook jarig is. Lekker makkelijk dus, alles in één keer. Maar morgen, op ‘mijn’ dag proberen we er ook wat speciaals van te maken. Manlief heeft een vrije dag en we hebben besloten samen een dagje naar Den Bosch te gaan. De plannen? Een Bossche bol eten op mijn 28e, shoppen en vooral heerlijk van het lentezonnetje genieten. En vermoedelijk sluiten we de dag af met sushi.

Heb er nu al zin in! O jee, als ik maar kan slapen zometeen…

5 Comments

 • Reply Mieke 5 maart 2013 at 08:59

  Gefeliciteerd met je verjaardag en heel veel plezier vandaag!

 • Reply Marcella 5 maart 2013 at 17:37

  Je hebt er vast een goede dag van gemaakt, tot nu toe 🙂 Fijne avond nog, genietze en gefeliciteerd met ‘jouw dag’!

 • Reply La rosa 5 maart 2013 at 17:45

  Gefeliciteerd!!

 • Reply Eva 6 maart 2013 at 23:04

  Gefeliciteerd nog!!

 • Reply Monique 6 maart 2013 at 23:13

  Dank jullie wel dames! Ik heb een heerlijke dag gehad. Meer daarover vrijdag, in mijn favourites post 🙂

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.