DREUMES QUINN'S UPDATES

13 maanden update Quinn (video)

6 december 2017

Quinn is alweer ruim 13 maanden oud. Tijd voor een update! Ditmaal niet uitgeschreven, maar in videovorm. Ik had zo’n zin om weer video’s te maken dat ik besloot deze meteen te filmen. Zoals altijd met Quinn gezellig naast me, zodat je goed kunt zien wat hij sinds de vorige update weer allemaal heeft bijgeleerd.

Grote sprongen

Quinn gaat enorm hard. Was hij een paar maanden geleden nog een echte baby, begint hij nu echt al een kleine jongen te worden. Of nou ja, ‘klein’ klopt ook niet helemaal. Hij is immers nog steeds aan de grote kant voor zijn leeftijd. Maar zijn vooral zijn ontwikkeling vind ik hard gegaan de afgelopen maand. Je kunt nu echt interactie met hem hebben en het is zó leuk als hij uit zichzelf woordjes zegt… Ik had verwacht dat dat bij een tweede kindje misschien wat minder speciaal zou zijn, maar dat is onzin gebleken. Het is net zo speciaal als destijds bij Lise!

Los lopen doet Quinn nog niet. Dat vindt hij echt nog een beetje te spannend. Maar hij geniet er wel heel erg van om langs de bank of de tafel te lopen, of met het loopkarretje dat hij voor zijn verjaardag kreeg.

En weer of geen weer, elke dag halen Quinn en ik Lise met de fiets op uit school. Goed ingepakt tegen de kou natuurlijk!

13 maanden update video

Hieronder kun je de video bekijken die ik samen met Quinn maakte.

Abonneer je op mijn YouTube-kanaal

Vind je het leuk als ik meer video’s ga maken? Ik hoor heel graag over welke onderwerpen jij graag video’s zou willen zien! Wat mij betreft mag het over van alles gaan, dus niet enkel gericht op kinderen of moederschap. Al mag dat natuurlijk wel. Laat je het me weten?

4 Comments

 • Reply Nicole 6 december 2017 at 06:34

  Jaaaa leuk weer een video! En wij moeten er ook eentje plannen hoor 😍

  • Reply Monique 6 december 2017 at 22:51

   Hihi, dank je! En JA, dat doen we!

 • Reply wendy 6 december 2017 at 22:07

  Leuke video! Wat een grappig en schattig mannetje is Quinn 🙂

  • Reply Monique 6 december 2017 at 22:51

   Dank je! Ja, een heerlijk kind is het 🙂

  Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.