DIY SHOPPEN

Tip | Sint-knutselspullen van Action

12 november 2016

sint-knutselspullen

De dag waar menig kind lange tijd naar uitgekeken heeft is eindelijk daar. Vandaag komt Sinterklaas aan in Maassluis. Ook op andere plaatsen in Nederland vinden dit weekend intochten plaats. Voor mij betekent de intocht de officiële start van de Sinterklaastijd. Om Lise de komende tijd creatief bezig te laten zijn binnen het thema ging ik op zoek naar knutselspullen in Sinterklaasstijl. En toevallig ontdekte ik dat er bij Action volop keus is! 

Lise is bijna drie en begint knutselen steeds leuker te vinden. Tot nu toe bleef het vaak bij kleuren of verven, maar ik weet dat ze met wat hulp inmiddels ook wat moeilijkere DIY-projectjes aankan.

Ik was toevallig bij Action omdat ik wat dingen nodig had voor het kraamfeest voor Quinn, dat aanstaande zondag plaatsvindt. Toen ik zag hoeveel Sinterklaas knutselspulletjes er lagen werd ik helemaal blij en belandde het een na het andere item in mijn mandje. Ik had nog veel meer kunnen en willen kopen, maar ik heb me ingehouden. Ik heb foto’s gemaakt van mijn aankoopjes. Ik beperk me hier even tot de knutselspullen, maar er lag buiten dat nog veel meer leuks aan Sinterklaasspul. Enig nadeeltje is dat ik het bonnetje niet meer heb en dus geen prijzen weet. Maar zoals je weet liggen de prijzen bij Action lekker laag en ik gok dat geen van deze spulletjes boven de €1,00 uitkomt. Voor het geld hoef je het dus in elk geval niet te laten!

action1

Op links een kleur- en spelletjesboek, inclusief stickers. Toevallig weet ik nog dat deze €0,79 kost. Daarnaast een foam mozaïeksetje. De mozaïekblokjes zijn zelfklevend, dus je hebt er geen lijm bij nodig.

action3

Deze leuke DIY handpop setjes ken ik nog van vorig jaar. Toen hebben we ze bij de Sinterklaasviering op mijn werk gebruikt om de kleintjes bezig te houden tot de Goedheiligman arriveerde. En ze zijn zó leuk! Naast Sint en Piet is er ook nog een setje van het paard. Wederom zijn alle onderdelen zelfklevend en heb je er dus geen lijm bij nodig.

action2

Prikken! Nostalgie als je het mij vraagt. Met dit setje mag Lise uiteraard niet alleen spelen, maar onder toezicht gaat ze dat heel leuk vinden. Op de peuterspeelzaal hebben ze ook al eens een prikwerkje gemaakt, dus dit gaat vast een succes worden.

action4

En last but not least een bakje vol met foamstickers! Allemaal in Sinterklaasthema. Dit gaat sowieso in goede aarde vallen, want Lise vindt stickertjes plakken geweldig.

Werd jij ook zo blij van alle Sintspulletjes bij Action? En ben jij ook al helemaal in de Sinterklaasstemming?

Mocht je het nog niet gedaan hebben, doe dan nog snel mee met mijn winactie waarbij je kans maakt op een persoonlijke video van Sinterklaas!

5 Comments

 • Reply MarjonS 12 november 2016 at 07:25

  De foam stickers heb ik bij ons niet gezien. Jammer, want die vallen altijd wel in de smaak.
  Lise kan vooruit! Leuk.

 • Reply Kirsten 12 november 2016 at 08:10

  Hier is de Sint gisteren geweest (Sint-Maarten) dus jammer genoeg al voorbij.. Als Lenne straks wat ouder is, wil ik ook zeker gaan knutselen voor de Sint samen. Leuke items hebben ze bij de Action zo te zien! Veel plezier met het knutselen!

 • Reply Joyce 12 november 2016 at 08:32

  Leuke knutselitems vandaag maar even kijken wat ze hier hebben voor Aron 🙂

 • Reply Jodi - liefthuis 12 november 2016 at 13:31

  Jaaa ik had ze ook gezien, zo leuk

 • Reply Nicole @ Everyday-Life.nl 12 november 2016 at 13:53

  Wat een leuke spulletjes! Ik ben zelf niet zo knutselig, maar vrees dat ik er later met ons zoontje niet onderuit kom haha

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.