DIY

De leukste taarten maak je zelf | Win 75 euro shoptegoed *

4 mei 2018

Een (kinder)verjaardag vraagt om een groot feest. En bij een feest hoort, naast lieve mensen het mee te vieren en de nodige cadeautjes, natuurlijk een lekkere taart. Wij hebben tot nu toe voor elke kinderverjaardag een taart in een bepaald thema laten maken. Zelf heb ik me er nog nooit aan gewaagd, maar heel misschien gaat het daar een volgende keer wel van komen. Ik deed namelijk inspiratie op voor de leukste taarten die je zelf kunt maken. En het mooiste van alles is dat ik ook een mega leuke winactie voor je heb!

Waar ik het hierboven heb over een thema verjaardagstaart, bedoel ik zo’n exemplaar met fondant en prachtig versierd. Zo’n taart die eigenlijk te mooi is om aan te snijden. Een beetje zoals op de foto bovenaan. Dát heb ik dus nog nooit gedaan. Natuurlijk heb ik wel eerder een appeltaart, cheesecake, chocolade- of monchoutaart gemaakt. Vind ik ook al best knap van mezelf, haha!

Inspiratie: zelf taarten maken

Als ik inspiratie op wil doen voor het een of ander surf ik altijd direct naar Pinterest. Als iets een vergaarbak is van alle creatieve uitspattingen bij elkaar dan is dat het wel. En zo maakte ik een bord aan met inspiratie om zelf mooie taarten te maken. Voor een kinderverjaardag, maar waarom niet gewoon voor je eigen verjaardag, voor een gender reveal, babyshower of voor Moederdag? Er zijn genoeg redenen voor een feestje zeg ik altijd!

 

De regenboogtaarten die je tegenwoordig veel ziet in (letterlijk) alle kleuren van de regenboog vind ik ontzettend gaaf. Misschien dat ik me daar toch eens aan ga wagen. Verder heb ik wat meer eenvoudige taarten gepind, losse decoratie en ook cupcakes. Want als je een feestje geeft waar veel kinderen komen is dat heel leuk om erbij te maken.

Winnen: 75 euro shoptegoed bij Deleukstetaartenshop.nl

En nu komt het mooiste van alles, want ik mag één van jullie blij maken met maar liefst 75 euro shoptegoed dat je kunt besteden op Deleukstetaartenshop.nl. Daarmee kun je de inkopen doen voor jouw volgende zoete creatie.

Wat moet je doen om kans te maken?

 • Laat me in een reactie op dit artikel weten waarvoor je het shoptegoed graag zou willen gebruiken
 • Zoek de Facebookpost horend bij deze actie op en tag daar een vriend of vriendin die dit ook een gave prijs zou vinden
 • Moonoloog volgen en de actie delen op Facebook en Instagram is niet verplicht, maar zou ik wel heel tof vinden 🙂

Deze winactie loopt tot en met 11 mei 2018. Op 12 mei 2018 ontvangt de gelukkige winnaar persoonlijk bericht. Heel veel succes!

Afbeelding taart is afkomstig van Shutterstock.

Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met Deleukstetaartenshop.nl.

85 Comments

 • Reply Els Black-Stoker 4 mei 2018 at 06:09

  Ik bak heel graag en maak meestal de taarten zelf. Ze worden nooit zo mooi als op het plaatje, maar dat zien mijn kinderen niet hihi. Mijn jongste word dit jaar 4, een hele mijlpaal. Ik doe dus graag mee om voor hem een mooie taart te maken

 • Reply Steffie 4 mei 2018 at 06:13

  Jaaaaa!!! Wij hebben sinds kort een echte keuken machine, dus het bakken kan beginnen. Maar daarvoor moet ik wel eerst inspiratie en ingrediënten hebben :).

 • Reply Anna 4 mei 2018 at 06:17

  Ik doe graag mee.. en binnenkort jarig dus een taart is welkom..

  Facebook: An Na

 • Reply Karin 4 mei 2018 at 06:21

  Oeh! Dat zou ik gebruiken voor een aantal bijzondere ingrediënten en mooie versieringen die ik normaal te duur vind. Meer bakvormen mag ik denk ik niet 😝
  Oh en een nieuwe spuitzak!

 • Reply Joyce van dorp 4 mei 2018 at 06:24

  Leuk! Ik doe graag mee voor de verjaardag van mijn dochtertjes die 29 en 30 juni jarig zijn ☺️🎉🎂. Ze worden 5 jaar en 2 jaar en houden erg van taartjes 😋

 • Reply Erika panjer 4 mei 2018 at 06:26

  Leuk zeg.
  Heb nog nooit zelf iets gemaakt en dit lijkt me best leuk om te doen en wil graag proberen en oefenen dus waag ik zeker een kans als as mama en wellicht maak ik als ons meisje haar 1e verjaardag viert een mooie taart voor haar.

 • Reply Lotte van Kins - Kettenis 4 mei 2018 at 06:34

  Wat super gaaf!! Ik zou het gebruiken voor decoratie materiaal, m’n verroeste bakvormen moeten nodig vervangen worden, donut bakvorm en een pak funcakes mix♥

 • Reply Kristel Gubbels-Daemen 4 mei 2018 at 06:51

  Wow wat een gave webshop net een grote snoep winkel 🙂 mijn petekindje wordt bijna 4 jaar als we allemaal samen op weekend weg zijn. https://www.deleukstetaartenshop.nl/producten/decoratie/eetbare-kleurplaten/pme-colour-in-cupcake-cookie-sheets-butterflies-flower . Dit lijkt me geweldig voor haar en haar zus en mijn dochter om dan te maken. Wat een geweldige uitvinding om zelf de cupcakes te mogen inkleuren en dan allemaal smullen.

  Ik heb nog meer leuke dingen gezien. Hele mooie uitsteek vormpjes om koekjes te maken want het liefst bakt mijn dochter die elke week.

  Leuke bakmixen en leuke decoratie voor erop. Ik kan nog wel even doorgaan mijn dochter zal hier ook heel blij mee zijn 😉 mijn man en familie ook die mogen helpen alles opeten 🙂

 • Reply Goele H 4 mei 2018 at 07:01

  Ik heb vroeger heel veel gedecoreerde taarten en cupcakes gemaakt, maar sinds ik tarwevrij moet eten merk ik dat ik het nog amper doe. Het eerste wat ik er mee zou kopen zijn enkele glutenvrije bakmixen! Een paar leuke kleurstoffen en kleurstiften (kunnen ook handig zijn voor de bentobox!), een bloemuitsteker en wat uitstekertjes voor de kinderen. En stiekem wil ik al lang een nieuwe bakvorm 🙂

 • Reply marion poeste thomas 4 mei 2018 at 07:03

  super gaaf een maand terug nog roze spikkels en babysuikerder besteld voor pp de geboorte cakejes. genaakt doorcmijn mpeder. lijkt me leuk nu haar op mijn beurt te kunnen verassen met een mooie zelfgemaakte taart. misschien wel voor hun 30e trouwdag deze zomer

 • Reply Joyce 4 mei 2018 at 07:03

  Oeh tof, ik zou het gebruiken voor versiering en gereedschapjes die ik niet snel koop door de prijs! Ik ben dol op bakken en wil het weer meer oppakken.

 • Reply Melissa 4 mei 2018 at 07:15

  Super leuke actie!! Ik bak altijd taarten met verjaardagen alleen doe ik nog met hele oude producten. Zou fijn zijn om wat tools of iets bij te hebben.

 • Reply Nathalie van der Velde 4 mei 2018 at 07:19

  Dat lijkt me super leuk! Ik heb al een aantal keer zelf een taart gemaakt voor mijn dochter, dat wil ik dit jaar heel graag weer doen. Ik heb bij de hobby crea beurs leuke vormpjes gekocht dus die wil ik graag gaan gebruiken.

 • Reply Yvonne de Beijer 4 mei 2018 at 07:29

  Herkenbaar, hier ook meestal de ‘eenvoudige’ baksels. Maar met dit tegoed wil ik de uitdaging wel weer eens aangaan voor iets specialers. Zie regelmatig leuke dingen voorbij komen van deleukstetaartenshop.nl. Met 4 verjaardagen de komende maanden komt het wel van pas, of gewoon zomaar :-).

 • Reply Germa Scheepstra 4 mei 2018 at 07:40

  Wat een leuke actie! Graag wil ik winnen voor mijn lieve vriendinnetje Rixt! Ze heeft een moeilijke periode achter de rug! Bakken is een grote hobby en door dit bedrag kan ze haar uitrusting uitbreiden!

 • Reply Bianca van lingen stolk 4 mei 2018 at 07:45

  Heerlijke actie, waarom ik graag wil winnen, tja net als alle andere denk ik zo, ik bak graag en creëer graag. Mijn oudste wilt binnenkort weer taart en uiteraard heeft zij altijd de creatiefste ideeen, en gedetaileerde ideeën haha . Haar ideeën houden mij heerlijk scherp alleen heb ik niet altijd de financiën om haar wensen waar te maken. (Vroeger loste ik dat op met alleen mijn handen maar die worden wat slecht) toch maak ik nog steeds graag taarten haha

 • Reply Lindsey roosen 4 mei 2018 at 07:46

  Leuk zeg! Ik vind t altijd leuk om vanalles te bakken! Ik doe heeel graag mee!

 • Reply Katrien smetsers 4 mei 2018 at 07:46

  Ik wil heel graag meedingen naar het shoptegoed voor onze vriend Danny, hij maakt naast zijn baan in het ziekenhuis en opleiding tot verpleegkundig specialist, ook nog tijd vrij om de mooiste taarten te bakken voor zijn lieve kids!

 • Reply Jessica van Grotel 4 mei 2018 at 07:53

  Eergisteren een minimuffinbakblik gekocht via de leukste taarten en helaas niet op de maat gelet. Deze past helaas niet in m’n eigen combi oven, maar enkel in m’n oven in ons tijdelijke huurhuis.
  Dus die zou ik sowieso een nieuwe willen. Daarnaast leuke accessoires voor taarten en cakejes te bakken voor de verjaardagen voor onze 4 kids.

 • Reply Kelly Aarts 4 mei 2018 at 07:59

  Hele leuke actie! En een leuke webshop, ziet er allemaal zo leuk uit dat ik er gewoon hebberig van word haha.
  Ik doe mee voor mijn oudste dochter, die heel graag mee zou willen doen aan cupcake cup en daarom op YouTube elke dag van dit soort filmpjes kijkt 😉
  Zij is vooral op zoek naar marsepein, kleurstof en uitsteekvormpjes. En ik zag ook nog kleurplaten voor op de taart, die je zelf kan inkleuren, die zijn ook erg leuk!

 • Reply JoJo 4 mei 2018 at 08:04

  Alles voor een Bramdweerman Sam taart voor onze bijna 4 jarige ! Ik heb geen fb maar doe toch graag mee…

 • Reply E. Wout 4 mei 2018 at 08:16

  Wow, super zeg! Ik doe graag mee. Mijn bede kids zijn in september jarig en daarvoor maak ik altijd een grote taart. Ze willen natuurlijk een super mooie taart en dat kost nogal wat! Dit Shoptegoed zou ik goed kunnen gebruiken.

 • Reply Esther Snelders 4 mei 2018 at 08:21

  Dat zou ik wel heel graag willen winnen. Met 3 kleine kinderen en een man zijn er een hoop verjaardagen in huis worden er tegenwoordig veel verschillende taarten gebakken. Op mijn verlanglijstje staan momenteel de wilton tip guide van deleukstetaartenshop en diverse spuitmondjes om mooie taarten, koekjes en cakes te versieren. Gisteren voor het eerst een dripcake geprobeerd en een goede turntable zou ook wel heel handig zijn!!

 • Reply Karin Jansen 4 mei 2018 at 08:23

  Mijn kinderen en hun nichtje (Yentl, Ilano en Indy) vinden het geweldig om te bakken. Maar helaas moeten we het basis houden. Met dit bedrag zouden ze een keer uit de band kunnen gaan om spullen en ingrediënten aan te schaffen die we superleuk vinden maar net buiten bereik liggen. Ik denk namelijk dat zij zo’n regenboog taart ook helemaal geweldig vinden. Het zou super zijn om ze hiermee te verrassen.

 • Reply Britt 4 mei 2018 at 08:26

  Ik zou een verjaardagstaart voor mijn nichtje maken 🙂 met heel veel roze en bloemetjes

 • Reply Marijke 4 mei 2018 at 08:30

  Dat zou super zijn!
  Maak graag taarten en deze maand staan er 2 op de planning waaronder een verrassingstaart voor het 40 jarig huwelijksfeest van mijn schoonouders! Met dit extraatje kunnen we net even meer uitpakken!
  De maanden die komen beginnen alle verjaardagen langzamerhand weer dus extra budget is zeer welkom!
  Staat nog het eea op mijn wishlist 😉

 • Reply Elke 4 mei 2018 at 08:38

  Wat een gave actie! Komt goed uit aangezien ik volgende maand jarig ben ☺️

 • Reply Evelien Theunissen 4 mei 2018 at 08:38

  Mijn zoontje wordt bijna 1 en dat moet gevierd worden met een super leuke vrolijke taart! Een regenboogtaart lijkt me wel leuk maar een helemaal blauwe taart met witte room ook wel. En we hebben een prachtige taartje nodig voor een cakesmash!😀😊😍

 • Reply Susan 4 mei 2018 at 08:47

  Het shoptegoed zou ik gebruiken voor benodigdheden voor de verjaardagstaart voor mijn zoon. Hij wordt 8 en weet nog niet precies wat hij maar waarschijnlijk legotaart of ninjaraart of riddertaart of ‘wat kan je nog meer mama?’taart. Kan ook dat hij binnenkort nog wat ingewikkelders verzint 😉 Dus ik kan wel wat extra gereedschap en natuurlijk ingrediënten uitkiezen in de shop 😊 #ennumaarduimen #allesvoorhetjong #bakkenisontspanning

 • Reply helen boeren 4 mei 2018 at 08:56

  ik zou molds aan schaffen die ik kan gebruiken voor op de cupcakes voor het 10jarig feest voor de basisschool van mijn dochter

 • Reply Linda 4 mei 2018 at 09:03

  De bakster in onze familie is jarig in juni. Zou heel leuk zijn als ze dit bedrag zou kunnen en mogen besteden.

 • Reply Els Wanders 4 mei 2018 at 09:12

  Ik doe graag mee, van die hele mooie creaties worden het niet, maar vind het wel erg leuk om samen met mijn dochtertje te bakken. Ik zou dan ook samen met mijn dochtertje wat uit gaan zoeken, o.a. kleurstoffen, uitstekers en decoratie.

 • Reply Eveline den Adel 4 mei 2018 at 09:17

  Oh super gaaf!!!
  Ik bak vaak taarten voor vriendinnen en vraag dan alleen een vergoeding voor de ingrediënten eigenlijk.
  Hoe tof zou het zijn als zelfs die ingrediënten minder zouden zijn!
  Dan kunnen we met z’n allen genieten van lekkere taarten 🙂

 • Reply Femke 4 mei 2018 at 09:22

  Ja! Zo leuk! Ik houd van bakken. En nu in mijn verlof heb ik daar tijd genoeg voor! Fingers crossed!

 • Reply Patricia Bouthisma 4 mei 2018 at 09:23

  Ik heb al een tijdje een wafelijzer op mijn verlanglijstje staan. Die zou ik dan ook zeker aanschaffen met dit tegoed. En wat bakmixen, icings en andere lekkere en leuke dingen om mooie taartjes te bakken en om wafels te versieren. Met die wafels zal ik vast ineens een hele lieve mama 😉 worden, want daar zijn de kids dol op. Zal echt een leuke verrassing zijn zeg

 • Reply miranda 4 mei 2018 at 09:33

  Ik ben echt helemaal verzot op taarten maken. En zou dit shoptegoed heel goed kunnen gebruiken. En er dan weer een leuke actie mee te doen.

 • Reply Marian Zw 4 mei 2018 at 09:54

  Dat wordt vooral marspein , en spikkels voor een heerlijke grote slagroom taart die dan natuurlijk prachtig versierd is. Einde van de maand twee jarigen , ik zeg Bakken maar!

 • Reply Marike 4 mei 2018 at 10:16

  Wat tof! Als ik zou winnen zou ik het shoptegoed aan mijn oudste zus geven, zij is echt een ster in taarten bakken en maakt de mooiste creaties met fondant en botercreme. En als ik het tegoed aan haar geef, moet ik natuurlijk wel proeven 😉

 • Reply Carolien Schutte 4 mei 2018 at 10:16

  Wauw super leuk ik en me zoon van zes jaar bakken erg graag als wij zouden winnen gaan we er ingrediënten en den bakvormen voor kopen aangezien de onze wel aan vervanging toe zijn

 • Reply newsummitlife 4 mei 2018 at 10:23

  Wat een leuke win actie, mijn dochter wil graag dat ik een eenhoorntaart voor haar maak. Voor mijn zoon maakte ik een lego ninjago taart. Maar een eenhoorn heeft natuurlijk wel glitters en glans nodig en heel veel kleurtjes fondant. Lijkt me heerlijk om die bij deleukstetaartenshop.nl te mogen bestellen. Natuurlijk heb ik ook een mooie vorm nodig en nog veel meer! Als ik win zal ik je een mooie foto van het resultaat zenden! Jammer dat je niet kan proeven…

 • Reply trotsema fati 4 mei 2018 at 10:30

  super!! ik doe graag mee zelf ben ik gek op taarten bakken en versieren en koop vaak de ingrediënten uit Deleukstetaartenshop.nl als ik win ben ik van plan om de geboorte cupcakes zelf te maken voor mijn engeltje die in juli wordt verwacht!

 • Reply Jessica van ekeris 4 mei 2018 at 10:56

  Superleuk! Ik volg de bakkersopleiding en ik zou de bon gebruiken om fondantvormen Rn bakvormen te kunnen kopen.

 • Reply Laura 4 mei 2018 at 11:16

  Ik zou het gebruiken voor de communie van mijn dochter 😊

 • Reply Nancy 4 mei 2018 at 11:49

  Wat een leuke winactie. Wij bakken en decoreren graag cupcakes. Niet heel sjiek de friemel maar we doen ons best. In juli wordt onze dame 8 jaar en zouden we graag eenhoorn cupcakes gaan bakken. Hiervoor hebben we nog de nodige ingrediënten en producten nodig. Alvast gefeliciteerd aan degene die deze actie gaat winnen.

 • Reply Nienke 4 mei 2018 at 13:23

  Na heel wat cursussen en bezoekjes aan de leukste taarten shop was het enorm balen toen de winkels in de buurt dicht gingen. Dus nu bestel ik elke maand wel iets online bij ze. Als is het alleen al omdat mijn vriend soms dingen op mysterieuze plaatsen opruimd en ik weer opnieuw iets moet aanschaffen… ik kan super goed nieuwe tipjes en bakmixen gebruiken en wil zo graag vierkanten bakvormen. Maar een galettes strijkbak staat ook heel hoog op mijn lijstje, maar is zooo duur.

  En leuk dat ook de regenboog taart waarschijnlijk op jou first tryout lijstje staat haha. Ik ben ongeveer 4 jaar geleden precies hetzelfde begonnen. Zo’n regenboog cake moest ik toch wel zelf kunnen maken.. 4 jaar later heb ik stellingkasten vol met taartenspul.

 • Reply Anouk 4 mei 2018 at 13:37

  Oeeh dit tegoed zou ik gebruiken om mijn zus te verrassen! Dit kan zij vast goed gebruiken voor alle heeeeeerlijke baksels die zij altijd maakt! En als ik haar hiermee kan verrassen, wie weet met welk baksel zij mij misschien wel verrast 🎉🍰🍩🍮😋!!

 • Reply Marjolein 4 mei 2018 at 14:22

  Al gereageerd via fb met een foto van mijn allerliefste vriendinnetje Linda! Met haar ga ik deze hele tas opbakken!

 • Reply Nikki 4 mei 2018 at 15:56

  Ik ben de taartenbakker van de famillie haha.
  Maak voor de kindjes vaak leuke fondant taarten dus deze prijs zou erg van pas komen.

 • Reply wilmsen anita 4 mei 2018 at 16:50

  Ik bak veel samen met de kleinkinderen

 • Reply Arlene 4 mei 2018 at 17:05

  jammer dat mn dochter en ik net jarig zijn geweest, ik heb ook veel op instagram gezocht naar taarten die andere hadden gemaakt bij de verjaardagen van hun kinderen 😊
  ik zou het leuk vinden om iets te bestellen om iets te maken voor de trouwdag van mijn opa en oma dat zullen ze heel erg leuk en lekker vinden!

 • Reply Linda Raaijmakers 4 mei 2018 at 20:31

  Ik zou het gebruiken voor speciale thema materialen denk ik zoals halloween 😀

 • Reply Ilsiee 4 mei 2018 at 20:33

  Wooowie. Wat een heeeeeeeeeerlijke winactie zeg. De kids zijn er dol op om samen wat lekkers te maken… en ik vind het ook enorm leuk en lekker natuurlijk hahaha… we doen het niet te vaak hoor, maar als we het doen kan de hele familie meegenieten van onze heerlijke creaties.. zal fantastisch zijn om dit shoptegoed te mogen winnen . Groetje ilsiee

 • Reply Marian B 4 mei 2018 at 21:49

  Mijn zoontje is over precies een maand jarig, dus dit komt wel van pas. Wil graag met behulp van mijn schoonzusje zelf een creatieve taart gaan maken. Ben benieuwd , maar de benodigdheden dat zal wel goedkomen dan 😉

 • Reply Grete Karina 5 mei 2018 at 09:17

  Wat een mooie gulle actie, ik loot heel graag mee!
  Ik zou in ieder geval graag deze set ronde bakblikken aanschaffen om eens zo’n indrukwekkende hoge taart te kunnen maken voor een feest:
  https://www.deleukstetaartenshop.nl/producten/gereedschappen/bakvormen/bakvorm-rond/wilton-performance-pansr-deep-round-pan-set-4

 • Reply Nienke 5 mei 2018 at 13:09

  Ik zou de icings en buttercreme sowieso willen bestellen, omdat we al enige tijd fantastische cakejes uit Australië proberen na te maken, maar de topping is steeds net niet goed. Verder de verf en het kant om er iets speciaals van te maken. Ik zie al dat dit boodschappenlijstje heel snel uit de hand gaat lopen!

 • Reply Anne Hendriks 5 mei 2018 at 18:32

  Wauwww! Bij deleukstetaartenshop.nl bestel ik meestal mijn ingrediënten en benodigdheden. Telkens als ik een taart voor iemand mag maken, mag ik van mijzelf weer wat aanschaffen in dat thema. Als ik dit shoptegoed zou winnen zou ik van verschillende thema’s wat kunnen inslaan en zo nòg meer mensen blij kunnen maken met een geweldige (verjaardags)taart!! 🎂🍰

 • Reply l tromp 5 mei 2018 at 20:24

  lijkt me geweldig zelf de verjaardagstaart te kunnen maken voor de verjaardag van onze tweeling!

 • Reply Claudia Diependaal 6 mei 2018 at 00:40

  Wauw sprakeloos wat is dit een GE-WEL-DIG mooie actie! Ik doe dan ook met veel plezier mee! Ik zou gaan sowieso voor een wafelijzer dat wil ik al zolang, maar op de een of andere manier komt het er nooit van!

  https://www.deleukstetaartenshop.nl/producten/gereedschappen/apparaten/bestron-sweet-dreams-hartjes-wafel-ijzer

  Bedankt voor de leuke actie. Ik ga duimen. Groetjes Claudia!

 • Reply Henriette Post 6 mei 2018 at 01:01

  Ik doe heel erg graag mee met deze toffe winactie! Ik heb al vaker spullen gekocht bij de leukste taarten shop en ben ontzettend tevreden. Mijn dochtertje Feline wordt 5 Oktober 1 jaar en ik zou het shoptegoed heel graag willen gebruiken om spullen te kopen zodat ik van alles lekkers kan maken voor haar verjaardag, Een hele mooie taart, cupcakes en roomhoorntjes.

  Liefs Henriëtte

 • Reply jeanet thomas 6 mei 2018 at 02:05

  een lactose vrije taart voor de 1e moederdag van mijn oudste dochter

 • Reply anita kempenaers 6 mei 2018 at 10:37

  doe graag mee voor mijn dochter die zeer graag bakt

 • Reply harry brants 6 mei 2018 at 10:39

  zou leuk zijn voor mijn dochter kan zij iets leuk bakken voor haar dochter die bijna verjaart

 • Reply Niki 6 mei 2018 at 11:26

  Wauw dat is wel een héle mooie prijs!!! Allereerst zou ik een biscuitcake mix en botercreme mix kopen! Wat leuke kleuren fondant en misschien wel smaakfondant! (Ik zag bubblegum op de site jummmm!) En dan wat mooie fondantvormpjes op hem af te maken! 😀 laatst heb ik een bonbonworkshop gedaan en wat vormen en hulpjes om daarmee aan de slag te gaan zijn ook onwijs welkom!!!!

 • Reply Nadja 6 mei 2018 at 11:54

  Ik doe heel graag mee met deze actie. Wegens tijdgbrek bakte ik een tijd niet zo veel meer. Maar mijn dochter heeft het helemaal ontdekt en nu staan we elke week wel een keer samen in de keuken!
  Ze wil heel graag zelf donuts gaan maken, dus daar zouden wij voor gaan shoppen!

 • Reply Anneliese de Waal 6 mei 2018 at 15:06

  Mijn zoon Nicky wordt 26 juni 2018 9 jaar oud, doe graag voor hem mee, zou erg leuk zijn om z’n prachtige taart voor hem te bestellen.

  Groetjes Anneliese

 • Reply Alyt van der Heide 6 mei 2018 at 15:16

  http://www.deleukstetaartenshop.nl/producten/gereedschappen/bakvormen/bol-bakvorm/fat-daddio-s-proseries-ball-pan-hemisphere-o22-5cm

  Jaaaaaa deleukstetaartenshop is mijn shop voor mijn taartbenodigdheden. Is een hobby van mij. Om een leuke taart te maken ben ik wel even bezig, heb nog niet de snelheid, maar dat komt wel. Vind het leuk om voor de verjaardagen van mijn meiden elke keer een leuke taart/traktatie te maken. En ja, mijn fonfant, ingredienten, bakpannen, kleurstoffen etc bestel ik dan ook hier.
  Zou nu dolgraag een bol bakpan willen kopen. Wil zo graag zo’n taart maken met een barbiepop erin.

 • Reply Bdewijn 6 mei 2018 at 15:43

  Ik maak voornamelijk taartjes voor vrienden en familie als ze er om vragen …. ik zou heel blij zijn met de tegoed bon want er komen weer heel wat verjaardagen aan ! En feestje zonder taart …. dat kan echt niet

 • Reply Nina de Graaf 6 mei 2018 at 17:42

  Ik zou er taartversiersels voor kopen en natuurlijk fondant en verschillende soorten extracten! Nomnomnom dat gaan heerlijke en prachtige taarten worden!

 • Reply Naomi 6 mei 2018 at 21:02

  Leuke actie! Ik kom net kijken op dit gebied dus zal het erg leuk vinden. Ik vind bakken erg leuk vooral nu ik er wat mr tijd voor heb. Ik hoop dat iemand wint die het nodig is en het verdiend! 🙂 succes

 • Reply melissa 7 mei 2018 at 11:06

  Wauw, wat een leuke prijs. ik probeer wat creatiever te worden en wat meer zelf uit te proberen dus deze prijs vind ik echt heel erg leuk. Voor moederdag gaat niet meer lukken, maar voor vaderdag wel. Ik heb dan ingredienten nodig maar ook ‘gereedschap’ en versiersels, dus daar zou ik het aan uit geven. aangezien mijn kinderen meehelpen, moet het vooral veel kleur en glitters hebben en papa, ach die vindt alles leuk!
  PS: uiteraard volg/tag ik via FB.

 • Reply Rachel 7 mei 2018 at 18:36

  Wauw, wat een mooie winactie. Deze winnen zou wel erg mooi uitkomen. Mijn zoontje is 6 juni jarig en natuurlijk ga ik weer zelf een taart maken. Regenboogtaart zal het denk ik niet worden, maar eerder iets met auto’s of graafmachines hihi 😅

 • Reply Grete Karina 7 mei 2018 at 18:56

  Wat een mooie gulle actie, ik loot heel graag mee! ❤️
  Ik zou in ieder geval graag deze set ronde bakblikken aanschaffen om eens zo’n indrukwekkende hoge taart te kunnen maken voor een feest:
  https://www.deleukstetaartenshop.nl/producten/gereedschappen/bakvormen/bakvorm-rond/wilton-performance-pansr-deep-round-pan-set-4

 • Reply Suzanne 7 mei 2018 at 22:11

  Te gek! 🤩 🤩 Mijn vriend en zoontje zijn allebei bijna jarig en ik zou onwijs graag een prachtige taart voor ze maken! Voor mijn vriend een slagroom en appeltaart en voor Rens (1,5jaar) een Dikkie Dik taart 🐱

 • Reply Cobi 8 mei 2018 at 09:31

  Ow dat zouzo gaaf zijn inieder geval wat gereedschap en uitstekers en misschien nog wat bakmixen en versieringen!

 • Reply janske 8 mei 2018 at 21:20

  Ik doe graag mee voor het feestje van dochterlief…kunnen we eindelijk een echte coole taart maken! Fingers crossed!

 • Reply sylvia t 9 mei 2018 at 09:10

  wauw, dat zou echt geweldig zijn met 2 kleine bakkertjes in huis die mama graag helpen met lekkere dingen maken! Ik zou in elk geval wat vormen uitkiezen en verder veel decoratie, wat vaak al op is voordat het op een taart terecht komt😄

 • Reply julia van empel-stamate 9 mei 2018 at 21:58

  zou graag een taart bakken voor mijn zoon die in juli jarig is

 • Reply Will 9 mei 2018 at 22:53

  Wat een heerlijke winactie.
  Ik ken deze taartenwinkel, kom er wel eens voor taartversiering.
  Graag zou ik dit shoptegoed gebruiken voor de verjaardag van mijn kleinzoon en een hele mooie thema taart voor hem maken.
  Ik heb alleen geen Social Media, volg wel op Bloglovin.
  Als dat ook mag, waag ik graag een kansje.

 • Reply Tamara 10 mei 2018 at 00:04

  Oooh ik doe graag mee! Traditie om voor Zoë haar verjaardag een zelfgemaakte taart te maken. Kan ik mooi oefenen om te voorkomen dat weer bijna mis gaat allemaal

 • Reply Bianca 10 mei 2018 at 08:27

  Wat een te gekke prijs!

 • Reply Anita H. 10 mei 2018 at 13:26

  De ijsmachine en de poffertjesmaker in elk geval.

 • Reply Lysan Lansel 11 mei 2018 at 16:24

  OOOOOH wat leukkk Monique! 😍🎂
  Bakken is mijn passie. Het liefst bak ik elke dag! Met dit gigantische shoptegoed kan ik geweldige dingen doen.. Een HighTea voorbereiden voor familie bijvoorbeeld lijkt mij erg leuk. 🍰😃 Een mooie taart voor vrienden of voor mijn ouders.

  Super leuk dat MOONoloog iemand hier hardstikke blij mee zal maken. Ik duim dat jullie mij overwegen als de gelukkige! 🙏
  Familie en vrienden zullen jullie dankbaar zijn 😋😃

 • Reply Lysan Lansel 11 mei 2018 at 16:33

  Inmiddels heb ik uren door de webshop gespeurd en ik sta echt versteld van het aanbod.
  🎂🎉 Oh man dit zou toch echt helemaal geweldig zijn zeg. 😊🙏

  En is zo veel dat mij zou helpen nog betere en mooiere baksels te maken dat ik hier niet eens kan typen wat van de webshop ik precies zou willen. Zo veel geweldige spulletjes.. WAAAAA ik ga zo ontzettend uitkijken naar morgen! Duimen! 😃😃

 • Reply Andy E 11 mei 2018 at 18:07

  Mijn vrouw maakte vroeger prachtige taarten en cupcakes, maar helaas sinds we verhuisd zijn en de kinderen er zijn, heeft ze dit opgegeven. Ik doe erg graag mee zodat ze wat nieuwe spulletjes kan uitzoeken en hopelijk terug aan de slag gaat er mee. Ik genoot vroeger zo van haar creaties en binnenkort is onze oudste zoon jarig wat een perfecte reden is om er terug aan te beginnen. En niets leuker dan dat te kunnen doen met enkele nieuwe spulletjes die ze mag uitkiezen van mij dan. Ik weet zeker dat ze eetbare glitters zal bestellen, Wilton kleurstof en een cakepopmaker die ze al zo lang wil.

 • Reply Anita te Gussinklo 11 mei 2018 at 22:24

  Taarten bakken is voor mij al weer even geleden.
  Zou het graag weer eens oppakken, en dan komt dit shoptegoed goed van pas.

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.