Disclaimer

Alles wat ik schrijf op dit blog, schrijf ik zelf en is eigendom van Moonoloog. Niets mag zonder mijn toestemming worden overgenomen of gekopieerd. Dit geldt ook voor foto’s en video’s. Quoten is toegestaan, mits voorzien van duidelijke bronvermelding. Beeldmateriaal is afkomstig van mijzelf of van een (gratis) beeldbank. 

Moonoloog wordt gehost door Antagonist, het CMS en het gebruikte thema zijn afkomstig van WordPress. Voor de nodige technische ondersteuning bedank ik M.

Sponsored story, advertorial of productreview

Sponsored stories, advertorials of productreviews zijn artikelen die ik zelf schrijf, in opdracht van een bedrijf of merk en waarvoor ik een vergoeding ontvang. Je herkent dit soort artikelen aan de * achter de titel.

Affiliate links

Ik heb me aangemeld voor een aantal affiliatie programma’s (waaronder bijvoorbeeld dat van Bol.com). Als ik schrijf over een bepaald product, kan ik daar een zogenaamde affiliate link op plaatsen. Simpel gezegd betekent dat, dat wanneer jij op de link klikt en besluit iets te kopen, ik een kleine vergoeding ontvang in de vorm van percentage van het bestede bedrag. Het kost jou niets extra en levert mij een klein bedrag op dat ik bijvoorbeeld kan gebruiken om de hosting van mijn blog te bekostigen.