Dagelijkse rompslomp

Zomerhitte

28 juni 2009

Wat een weer is het hè? Als je niet beter zou weten zou je zweren dat we in Zuid-Spanje zitten. Helaas voor mij kan ik er maar met mate van genieten. Doordeweeks zit ik hele dagen op kantoor (en dat is met zo’n weer echt niet grappig) en in de weekenden heb ik meestal ook van alles en nogwat te doen. Ik heb zitten overwegen om komende week een dag vrij te pakken, gewoon lekker niks en naar het zwembad of voor mijn part met mijn liefje naar zee. Maar helaas heb ik voor dit jaar nog maar 7 vakantiedagen over. Niet dramatisch weinig, maar ik weet niet wat er dit jaar nog allemaal aan zit te komen waarvoor ik een vrije dag moet opnemen en het lijkt me een vreselijk idee er geeneen meer over te hebben.

Soms wanneer ik een zwak moment heb denk ik weleens: was ik nog maar student. Het feit dat aan het begin van het jaar vaststaat hoe gigantisch veel vakanties er zijn en op welke dagen ze vallen mis ik enorm. Bovendien kon ik toendertijd gewoon een dag vrij nemen zonder dat iemand er problemen mee had of het uberhaupt merkte. De aantekeningen van dat college kon ik een dag later wel van iemand kopiëren…

Maar nu is het dus uit met de pret en pure ernst. Ik denk dat ik dat vrije dagje deze week dan maar laat zitten. Er komen deze zomer nog heel wat weekenden aan waarop het vast wel mooi weer gaat worden en ik niks te doen heb. Over 2 maanden ga ik trouwens sowieso twee weken naar de Griekse zon en eind volgende maand nog een weekend naar Parijs.

Waar maakte ik me ook alweer druk om?

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.