Dagelijkse rompslomp

Winkeldieven

7 juli 2009

Toen ik van het sporten onderweg was naar huis besloot ik even Albert Heijn in te gaan voor wat boodschappen. Ik liep wat rond door de winkel en bleef voor een schap staan om een keuze te maken. Ik hoorde twee mannen links van mij met boodschappen rommelen. Toen ik voorzichtig keek wat ze aan het doen waren, zag ik tot mijn grote verbazing dat ze die boodschappen in een laptoptas aan het laden waren. Ik heb een halve seconde getwijfeld of ik er zelf wat van moest zeggen, maar ben toen toch maar snel naar een medewerker gelopen. Tegen de tijd dat we samen op de ‘plaats delict’ arriveerden waren de mannen spoorloos verdwenen… Ik baalde verschrikkelijk, misschien had ik ze tegengehouden als ik er meteen wat van gezegd had, maar ik durfde niet. Bang om ze boos te maken zodat ze misschien achter mij aan zouden komen op weg naar huis.

Nu achteraf heb ik er dan ook geen spijt van dat ik niet direct wat heb gedaan. Ik snap alleen echt niet wat mensen bezielt om dingen te gaan stelen. Zo kansloos… Ik heb zelf bij AH gewerkt en weet dat het aan de orde van de dag is, maar als je het dan zo voor je neus ziet gebeuren is dat toch onwerkelijk. Zo blijkt maar weer dat je mensen nooit zomaar kunt vertrouwen. Er lopen genoeg oneerlijke mensen rond.

3 Comments

 • Reply Anouk 25 oktober 2009 at 12:26

  Ik werk zelf in de C1000 en daar wordt ook veel gestolen inderdaad. We zitten natuurlijk niet constant achter de camera’s dus een hoop komen er helaas gewoon mee weg!

 • Reply Saar 25 oktober 2009 at 12:27

  Het lukt ze toch altijd weer ondanks alle camera en beveiligstechnieken.

 • Reply Carmen 25 oktober 2009 at 12:27

  Ik zou er ook niks van gezegd hebben hoor, ten slotte heb ik toch liever dat er een paar levensmiddelen gestolen worden dan dat ikzelf achterna gezeten word… neemt niet weg dat het balen is.

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.