Dagelijkse rompslomp

Hoofdpijn

28 november 2010

Eindelijk kan ik ook bloggen vanaf mijn iPhone. Een bug heeft er een tijd lang voor gezorgd dat ik niet kon inloggen bij WordPress maar nu is het dus (eindelijk) gelukt…

Ik heb een drukke week achter de rug. Op het werk is het druk en terwijl ik normaal gesproken op vrijdag al weekend heb, stonden we afgelopen vrijdag én zaterdag met een van onze websites, Geld.nl, op de Dag van de Belegger in de RAI. Dat is een beurs voor particuliere beleggers. Op een beurs staan is leuk, maar ook erg vermoeiend. Continu mensen aanspreken en hetzelfde verhaaltje vertellen is slopend. Beide avonden kwam ik dan ook uitgeput thuis.

Vanmorgen mocht ik voor het eerst in een week weer heerlijk uitslapen. Typisch iets voor mij: word ik om 8 uur wakker. En dat niet alleen, maar inclusief enorme steken aan de rechterkant van mijn hoofd. Ik werd er gewoon akelig van en ook een beetje bang, want zoiets had ik nog nooit gehad. Om een uur of tien dacht ik dat het weer ging en besloot ik me aan te kleden. Eetlust had ik echter niet en na een klein uur concludeerde ik dat ik toch beter in bed had kunnen blijven liggen. Vriendje stopte me weer terug in bed en ik sloot mijn ogen, in de hoop dat de pijn dan snel minder zou worden.

Om half drie ’s middags(!) werd ik wakker. De hoofdpijn nog lichtjes aanwezig, maar aanmerkelijk minder dan een paar uur daarvoor. Ik kleedde me aan en zei -shopaholic als ik ben- tegen vriendje dat we best nog even de stad in konden. Zo geschiedde en we slaagden er zelfs nog in een paar Sintkado’s bij elkaar te zoeken. Daarna nog even ergens wat gegeten, ik pasta en vriendje een mega pannenkoek, en daarna weer door de ijzige kou naar huis.

De hoofdpijn is nu gelukkig helemaal verdwenen. Toch blijf ik me afvragen wat het was. De symptomen komen volgens Google nog het meest overeen met clusterhoofdpijn, maar ik hoop niet dat ik die aanvallen nu vaker krijg. Zou het dan toch de vermoeidheid zijn, waaraan ik me vannacht eindelijk overgaf?

2 Comments

 • Reply Mariella 29 november 2010 at 22:09

  Ik heb die hoofdpijn ook wel eens.. Vaak als ik wat stressig ben of weinig slaap heb gehad 🙂 Hopelijk laat ’t jou voortaan met rust!

  Gelukkig heb je nog even kunnen shoppen 😉

 • Reply Silvie 30 november 2010 at 12:49

  Hee Monique,

  Silvie hier! Ik ben sinds vandaag ook aan het bloggen geslagen! Misschien leuk om linkjes met elkaar te ruilen? 😉 Ik vind je leuk schrijven in ieder geval. Mijn bloglink staat bij website vermeldt!

  Liefs van Silvie

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.