Dagelijkse rompslomp

Voetjes van de vloer

31 juli 2010

Sinds gisteren weet ik het zeker. Een feestje of een avondje met vrienden wordt het leukst als je er van tevoren geen verwachtingen van hebt. Na een enorm drukke week op m’n werk, dacht ik dat ik vrijdagavond wel toe was aan iets leuks. Iets met drank en veel gezellige mensen. Toevallig was het feestavond op de tennisvereniging. Tijdens het open toernooi zijn er altijd veel mensen van andere verenigingen en als je een beetje geluk hebt blijven de leuke mensen hangen en wordt het gezellig. Dat zou het dus worden.

Toen ik gister de laatste loodjes van de werkweek aan het wegwerken was, kreeg ik langzaam het gevoel dat een avondje feesten er niet meer in zat. Wat was ik moe… Nadat ik met vriendje had gegeten in de stad (want: te lui om te koken) en me thuis een beetje had opgefrist, besloten we toch maar een kijkje te nemen bij het tennisfeestje. Daar aangekomen leek er eerst niet erg veel aan, maar toen de ingehuurde DJ flink van zich liet horen en ik de nodige wijntjes en gratis(!) cocktails had genuttigd, kwam de sfeer er toch goed in. Met veel bekenden en ook onbekenden  had ik hilarische gesprekken en ik zag dat ook vriendje, die er pas sinds twee jaar over de vloer komt, het erg naar zijn zin had. Iedereen danste op heerlijke muziek, afgewisseld met de meest suffe nummers.

Om een uur of twee vonden we het mooi geweest. Dronken als we waren fietsten we per ongeluk naar de flat waar we al ruim een maand niet meer wonen :’) Gelukkig vonden we via een kleine omweg toch ons huisje. Vanmorgen was de kater er wel naar en had ik niet het idee echt genoeg geslapen te hebben. Daarom heb ik er maar een lui dagje van gemaakt en lekker aangerommeld in huis. Vanavond komt er namelijk een vriendin en gaan we, hoewel gepland, een echte ‘girl’s night out’ beleven.

2 Comments

  • Reply Shazz 4 augustus 2010 at 11:37

    Hahahahaha gewoon naar de flat fietsen! Dat schiet lekker op! 😀 Gelukkig was het dus een geslaagd feestje en hebben jullie toch nog een goed bedje gevonden 😀 😀

  • Reply gertjan 18 augustus 2010 at 18:52

    Je hebt helemaal gelijk, juist op de momenten dat je het niet verwacht is het het vaak het leukst omdat je dan ook geen verwachtingen hebt waaraan het moet voldoen.

  • Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.