Dagelijkse rompslomp

Vlog Friday – Vaderdag, zwemmen en FeelGood Market

27 juni 2014

 

Schermafbeelding 2014-06-26 om 22.42.49

Op Vaderdag heb ik weer een dagje gevlogd! Het was natuurlijk M zijn allereerste echte Vaderdag, dus dat mochten we niet ongemerkt voorbij laten gaan. Ik maakte namens Lise een lekker ontbijtje, compleet met kaart en cadeautje.

Daarna was het, zoals momenteel elke zondagochtend, tijd voor een lesje babyzwemmen met Lise. ’s Middags besloten we gezellig naar de FeelGood Market hier in Eindhoven te gaan. We waren er nog nooit geweest, maar het bleek echt een aanrader te zijn!

Kijk je mee naar een overzicht van ons dagje?

http://youtu.be/gvc0Qlv7esw

4 Comments

 • Reply Mieke 27 juni 2014 at 21:16

  Leuk om mee te kijken. Volgens mij zei/ typte ik het de vorige keer ook al, maar het wordt tijd dat hier ook een soort feel good market komt! 🙂

  • Reply Monique 28 juni 2014 at 23:02

   Haha ja, ik zou eens mailen naar de gemeente als ik jou was! 😉

 • Reply Nicole 27 juni 2014 at 22:07

  Super leuk filmpje! Dat badpakje wil ik ook al de hele tijd kopen voor Fay maar ze hebben t telkens niet in haar maat… Ga denk ik hem toch nog een keer kopen maar dan een maat of 2 groter zodat ze hem alsnog heeft haha.. zo leuk vind ik hem!

  • Reply Monique 28 juni 2014 at 23:02

   Balen! Heb je ook online gekeken? Je kunt dan bestellen en gratis in de winkel afhalen. Het is inderdaad ook wel een superschattig badpakje. Lise heeft er een paar, maar ik pak toch het liefst deze uit de kast!

  Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.