Dagelijkse rompslomp

Gesponsorde artikelen

1 januari 2014

Mijn blog MOONOLOOG is ontstaan vanuit een hobby. Tijdens mijn zwangerschap en de komst van Lise ben ik actiever gaan bloggen. Het moederschap geeft me enorm veel inspiratie! Ik publiceer nu dagelijks een nieuw artikel en verschijnen er meerdere keren per week YouTube-video’s. Dit kost natuurlijk tijd. Tijd die ik er met alle liefde en plezier in steek. Maar ik steek zoveel tijd in mijn blog dat het niet helemaal reëel is dat geheel voor niets te doen.

Ik blog enorm graag en wil dat nog heel lang blijven doen. Ik wil ook dat alles wat ik schrijf gratis is (en blijft!) voor jou. Daarom werk ik soms samen met bedrijven waarin ik geloof en waarvan ik denk dat ze een toegevoegde waarde hebben voor mijn blog en voor jou als lezer.

Gesponsorde artikelen

Waar merk je dat aan? Zo nu en dan verschijnen er op MOONOLOOG gesponsorde artikelen. Dit zijn artikelen die ik zelf schrijf, net als alle andere artikelen voor mijn blog. Wanneer ik een gesponsord artikel schrijf, vermeld ik dit er altijd bij. En nogmaals, ik schrijf alleen over zaken waar ik achter sta en waarvan ik vind dat ze een toegevoegde waarde hebben.

Ik hoop dat ik hiermee duidelijk heb gemaakt waarom ik ervoor kies zo nu en dan gesponsorde artikelen te schrijven.

Samenwerken?

Denk je dat MOONOLOOG iets kan betekenen voor jouw bedrijf? Neem dan gerust contact met me op, dan bespreken we de mogelijkheden!

 

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.