Dagelijkse rompslomp

Sportaholic

24 juni 2009

Ik ben fanatiek bezig deze week. Maandag ben ik gaan RPM-en, gisteren Body Pump en vanavond heb ik een uur flink staan meppen op de tennisbaan met broerlief. Wat een voldoending geeft dat! Maar het slokt ook een groot deel van je vrije tijd op.. Daarom hoef ik morgen en overmorgen lekker niet te sporten van mezelf. Dan heb ik eindelijk weer eens tijd om lekker op de bank te hangen met een dvd’tje of lekker richting het terras te gaan voor een wijntje. Daar voel ik me dan toch een stuk minder schuldig om dan wanneer ik de hele week liever lui dan moe thuis was gebleven.

Ik sport overigens niet altijd zoveel hoor, probeer de drie keer per week te halen maar dat lukt me lang niet altijd. En helaas is het bij mij, naast dat ik het leuk vind om te doen, ook gewoon pure noodzaak. Ik zit namelijk veertig uur per week achter een pc en dat gaat je niet in de koude kleren zitten als je toch lekker wil eten en totaal niet sport.

Ik ben eigenlijk wel benieuwd hoe dat bij jullie zit! Sport je vaak en wat vind je dan leuk om te doen?

4 Comments

 • Reply Anouk 25 oktober 2009 at 12:23

  Drie keer per week is behoorlijk fanatiek! Zelf probeer ik twee keer per week te sporten. Het is een tijd goed gegaan, maar de laatste tijd kom ik niet ver dan 0 of 1 keer in de week helaas. Op maandagavond ga ik gewoon fitnessen en op donderdagavond volg ik een bbbb-les (buik, billen, benen, borst)

 • Reply Carmen 25 oktober 2009 at 12:24

  om voor de verandering maar eens inhoudelijk te reageren: Ik sport 2x in de week (1 keer hockeytraining en 1 keer hockeywedstrijd). Soms ga ik ook hardlopen maar zeker niet elke week. Oja en als het mooi weer is zoals nu dan fiets ik overal heen en dat is wel gauw een uur per dag fietsen dus dat telt ook :p Trouwens hè ik vroeg me laatst af wat voor studie jij eigenlijk gedaan hebt? X

 • Reply MNQ 25 oktober 2009 at 12:24

  @ Anouk: Bij mij lukt het ook niet altijd, maar meestal kan ik me er goed toe zetten. Ik weet hoe goed ik me voel als ik daarna op de bank mag ploffen, dat helpt.

  @ Car: Hardlopen heb ik ook gedaan, maar ik vond het op een gegeven moment niet leuk meer. Fietsen is inderdaad ook super effectief en met dit weer helemaal niet vervelend. Ik heb Communicatiewetenschappen gedaan 🙂

 • Reply Anouk 25 oktober 2009 at 12:25

  Ik ben ook zeker blij dat ik nog student ben! Heb sowieso ook afgelopen 5 maanden stage gelopen binnen de gehandicapten zorg en ben lekker naar buiten geweest met ze met het mooie weer! Heeeerlijk!

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.