Dagelijkse rompslomp

Soms moet je gewoon je hart volgen

11 oktober 2009

Zoals jullie misschien wel gezien hebben is mijn blog de laatste tijd geplaagd door behoorlijk wat spam. Ik heb vriendje gisteren gevraagd dit te verwijderen en een oplossing te zoeken om die ellende in de toekomst te voorkomen. Handig als hij is heeft hij een verificatiefunctie gebouwd. Als het goed is, is de spam dus vanaf nu verleden tijd.

Ik zit hier met mijn laptop op de bank, maar ben van plan om zo richting mijn ouders te fietsen. Vandaag is namelijk de marathon van Eindhoven en mijn broertje heeft zich ingeschreven voor de halve marathon. Over ongeveer anderhalf uur verwacht ik dat hij bij mijn ouders door de straat rent en daar wil ik natuurlijk bij zijn! Vind het overigens heel erg knap van hem, ik zou me er niet aan durven wagen.

Waar ik me wel aan ga proberen te wagen is het schrijven. Niet alleen voor deze blog, ik ben van plan om me te gaan richten op het schrijven van een boek. Nu weet ik dat er heel veel mensen zijn die deze ambitie hebben en dat misschien één op de duizend er ook echt iets van weet te maken, maar ik wil dit al zo lang en ben er de laatste tijd zoveel mee bezig dat ik denk dat ik het gewoon maar moet doen. Probleem is nu alleen: waar begin ik? Ik heb al wat research gedaan op internet, maar ik vind het moeilijk te bepalen aan welke informatie ik echt iets heb en welke ik beter links kan laten liggen. Mochten jullie tips hebben dan hoor ik die graag!

Moet nu snel richting mijn ouders. Later een update met de prestaties van mijn broertje!

Update 19.00 uur: Het is hem gelukt! Mijn broertje heeft de halve marathon uitgelopen in 2 uur, 2 minuten en 42 seconden. Ben mega trots, dat is toch een hele prestatie. Zoals je ziet is het thema van mijn blog veranderd. Met de intredende herfst vond ik dat wel toepasselijk.

2 Comments

  • Reply Carmen 25 oktober 2009 at 12:32

    uhm Wat voor boek dan? een (fictieve) roman of een boek dat je iets leert over een bepaald onderwerp? Ooit (heel lang geleden) was dat ook mijn ambitie maar nu (heel veel schrijfsels later) ben ik erachter dat dát toch niet echt iets voor mij is. Liever publiceer ik zo nu en dan korte verhaaltjes, dat vind ik meer dan prima 🙂 maar toch leuk dat je het gaat proberen! Ik ben een voorstander van wie niet waagt wie niet wint!

  • Reply MNQ 25 oktober 2009 at 12:33

    @ Carmen: Tja daar ben ik dus nog niet voor 100% uit, maar ik schat de kans dat het een fictieve roman wordt vrij groot. Ik heb besloten dat ik het maar gewoon ga proberen en lukt het niet dan weet ik dat. Liever spijt van iets dat je wel hebt gedaan, dan… afijn, je begrijpt wat ik bedoel 😉

  • Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.