Dagelijkse rompslomp

Raemon Sluiter en koopzondag

20 juni 2009

Over twee en een half uur is het zover. Mijn held Raemon Sluiter staat in de finale van het ATP toernooi van Rosmalen (tennis) en mijn broertje heeft daar gisteravond om 23.00 uur nog kaartjes voor weten te regelen. Ik ben al vaker naar dat toernooi geweest, maar nog nooit op de finaledag en dit is volgens mij de eerste keer dat er een Nederlander in de finale staat. Wordt enorm spannend dus! Later een verslag (wellicht met fotomateriaal!).

Dit plannetje heeft wel een aantal andere plannetjes aan de kant geschoven, want eigenlijk zou ik met vriendjelief gaan winkelen in den Bosch. Omdat ik dit weekend toch eigenlijk wel moet winkelen (vorig weekend was het ook al niet gelukt), ben ik eens op www.koopzondagen.net gaan kijken welke steden er morgen allemaal koopzondag hebben. Die website is erg handig, want je krijgt een overzicht per procvincie zodat je kunt kijken wat er bij jou in de buurt wel en niet open is. Het viel trouwens een beetje tegen, dus heb ik bedacht om dan maar naar den Haag te gaan. Het is een eindje treinen vanuit Eindhoven, maar wel een enorm leuke stad en als het lekker weer is kunnen we daarna nog even naar Scheveningen 🙂

Edit: Het mocht niet zo zijn. Sluit heeft de finale verloren… Heel erg spannend was het ook niet met een uitslag van 7-5 6-3. Maar dat het het allemaal toch waard is geweest, komt mede doordat ik deze foto voor elkaar heb weten te krijgen.

Je moet er dan wel wat handtekening-vragende kindertjes voor opzij duwen, maar dan heb je ook wat 😉

3 Comments

 • Reply Anouk 25 oktober 2009 at 12:20

  Jammer dat hij niet heeft gewonnen, maar als het maar een leuke wedstrijd was! Den Haag is inderdaad een leuke stad en elke zondag open. Het is eigenlijk ook best logisch dat de koopzondagen vandaag tegenvallen, het is natuurlijk wel vaderdag!

 • Reply Carmen 25 oktober 2009 at 12:21

  hihihi ik zie je al gaan! Trouwens ik heb ook een paar dingen geschreven op mijn privé blog, weet niet of je die nog leest.. piramideprairiehonden.blogspot.com is het adres in ieder geval 😉 xx

 • Reply MNQ 25 oktober 2009 at 12:22

  @ Anouk: De wedstrijd viel ook een klein beetje tegen, het had van mij wel wat spannender gemogen. Maar ach, mag al blij zijn dat hij de finale heeft gehaald!
  @ Car: Ga ik binnenkort lezen als het goed is, check mijn Hyves-bericht 😉

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.