CHALLENGE Dagelijkse rompslomp PERSOONLIJK

Nieuw jaar, nieuwe kansen

2 januari 2013

Laat ik je allereerst een heel gelukkig, gezond en liefdevol 2013 wensen! Hopelijk heb je hele gezellige kerstdagen gehad en het jaar 2012 op een goede manier afgesloten. Ik heb kerst gevierd met mijn man en onze families. Oudejaarsavond hebben we lekker thuis gevierd en, anders dan andere jaren, niet gevolgd door wilde stapavonturen. Ik moet zeggen dat het erg goed beviel om op Nieuwjaarsdag eens gewoon fit te zijn. We bezochten mijn tante en aten bij mijn ouders, waarna we met mijn broertje een spelletjesavond hielden.

Aan de klassieke goede voornemens doe ik eigenlijk niet, maar er zijn wel een paar dingen die ik dit jaar hoop te bereiken. Zo heb ik eind vorig jaar afscheid moeten nemen van mijn baan als webredacteur. (Dit herinnert me eraan dat ik mijn bio nog even moet aanpassen). Sindsdien ben ik druk op zoek naar een leuke nieuwe baan, die ik snel hoop te vinden. Tot die tijd stort ik me volledig op het solliciteren, mijn studie, sport, het huishouden en uiteraard mijn blog.

Ook zie ik het nieuwe jaar als kans om mijn blog nieuw leven in te blazen. Het is alweer twee maanden geleden dat ik een blogpost heb geschreven en dat vind ik jammer. Om meteen goed van start te gaan, heb ik me voorgenomen deze maand elke dag een blogpost te schrijven. Ja, je leest het goed: ELKE DAG! Ik heb al wat ideeen voor onderwerpen, maar mocht jij zelf een suggestie hebben laat je dan vooral horen. De blogpost van morgen zal gaan over de grote voorjaarsschoonmaak die we van plan zijn te houden.

Iets wat samen met mijn blog een beetje op de achtergrond is geraakt, is het Day Zero Project waar ik in 2010 mee startte. Op 31 juli 2013 zijn de 1001 dagen om en zou ik alle 101 gestelde doelen behaald moeten hebben. Ik ga de lijst een dezer dagen updaten en dan verschijnt er ook meteen een blogpost over. Ik kan al verklappen dat er redelijk wat behaalde doelen bij zijn gekomen!

Tot morgen 🙂

1 reactie

  • Reply Marcella 9 januari 2013 at 13:37

    Alle goeds voor 2013! En ik ga je naast Twitter ook hier volgen 🙂

  • Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.